خواص شکلات تلخ

خواص شکلات تلخ بی نظیر است.

يكى از خوشمزه ترين خوراكى ها كه به صورت روزانه در ميان وعده ها استفاده مى شود و طرفداران زيادى دارد شكلات تلخ است.

شكلات تلخ مى تواند روش درمان سالمی باشد تا زمانى كه در مصرف آن زياده روى نكنيد، فوايد بسيارى براى بدن دارد.

منبع شکلات تلخ

شكلات تلخ كه به شكلات سياه نيز معروف می باشد از ميوه درخت كاكائو تهيه مى شود.

شکلات تلخ سرشار از موادمعدنی همچون منیزیم، فسفر، پتاسیم، آهن، روی یا حتی ویتامین ها، به ویژه ویتامین های گروه ب است.

بررسی خواص شکلات تلخ

كنترل فشار خون

شکلات تلخ يکی از  خوراكى های سالمی است که از فشار خون بالا جلوگیری می کند.

شكلات تلخ منبع موادمعدنى همچون مس و منيزيم است كه به كنترل فشار خون كمک مى كند.

فلاونوئید موجود در شکلات تلخ فشار خون را به طور قابل توجهی پایین می آورد و به حفظ آن در سطح ثابت کمک می کند.

پیشگیری از سکته مغزی

پیشگیری از سکته مغزی

درمان افسردگی

شکلات برای تقویت روحیه بسیار عالی است زیرا دارای منیزیم میباشد.

این ماده معدنی اثرات آرامش بخشى دارد. شكلات تلخ مقدار زيادى كاكائو دارد .بهترين ماده براى ضد افسردگى است.

از طرف دیگر سرشار از تئوبرومین، محرک شناخته شده و همچنین تیرامین و فنیل اتیل آمین، دو ماده مشابه آمفتامین است که با افزایش اثرات ناقل های عصبی در مغز عمل می کنند.

شكلات تلخ يک داروى طبيعى ضد افسردگى است.

پیشگیری از سکته مغزی

همانطور که اشاره کردیم خواص شکلات تلخ بی نظیر است.

مصرف منظم شكلات تلخ مى تواند از سكته مغزى پيشگيرى كند.

کاکائو خاصیت رقیق‌سازی خون را دارد و مانند آسپرین عمل کرده و جریان خون را بهبود می‌بخشد.

هفته اى يک بار با مصرف شكلات تلخ جريان خون در مغز را بهبود میبخشد.

انواع شکلات تلخ

انواع شکلات تلخ

کاهش سطح کلسترول خون

كاكائو موجود در شكلات تلخ براى كاهش كلسترول منفى يا چربى خون موثر است.

آنتى اكسيدان هاى موجود در شكلات تلخ خطر ابتلا به بيمارى هاى قلبى و سكته مغزى را كاهش مى دهد.

 

افزایش قدرت مغز با استفاده از خواص شکلات تلخ

شکلات تلخ باعث بهبود عملکرد شناختی مغز می شود و جريان خون را در مغز تا سه ساعت افزايش مى دهد.

همچنين فلاوانول هاى موجود در شكلات تلخ عملكرد مغز را براى افرادى كه از بى خوابى رنج مى برند موثر میسازد.

افرادى كه به صورت منظم شكلات تلخ مصرف مى كنندحافظه قوى دارند.

 

بهبود سلامت دهان و دندان

دانه های کاکائو دارای یک عامل ضدباکتری هستند.

پیشگیری از فرآیند تخریب دندان ها را انجام داده و از دندان ها محافظت میکند.

در شكلات تلخ ماده اى بنام تروبرومين وجود دارد كه به سلامت دهان و دندان كمک مى كند و از پوسيدگى جلوگيرى مى كند.ولى حتما بعد از مصرف شكلات دندان هايتان را مسواک بزنيد.

منبع قوی آنتی اکسیدان

يكى ديگر از خواص شكلات تلخ مى توان به آنتى اكسيدان آن اشاره كرد.

انتى اكسيدان ساختارى است كه در همه مواد غذايى يافت مى شود و با بيمارى هاى خطرناكى مثل سرطان مقابله مى كند آنتى اكسيدان ها مى توانند سموم بدن و باكترى را از بين ببرند و از بوجود آمدن واكتش هاى اكسيداتيو ها جلوگيرى كنند.

مصرف شكلات تلخ خطر ابتلا به سرطان را كاهش مى دهد و از پيرى زودرس پيشگيرى مى كند.

پست های توصیه شده

یک نظر بدهید

0
انتقال به واتساپ
1
سلام
برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید