خواص کیوی
خواص مصرف کیوی
کیوی میوه کوچکی است که طعم و مزه عالى دارد .
کیوی براى سلامتى بدن خواص بسيارى دارد.
گوشت سبز آن شیرین و ملایم است.
همچنین پر از مواد مغذی مانند ویتامین C ، ویتامین K ، ویتامین E ، فولات و پتاسیم است.
کیوی آنتی اکسیدان زیادی دارد و منبع خوبی از فیبر ها است.
دانه های سیاه کوچک آن همانند پوست قهوه ای خوراکی است اما بسيارى از افراد ترجيح مى دهند بدون پوست آن را بخورند.
با توجه به مکان های مختلف رشد کیوی می تواند در تمام طول سال باشد.
فواید مصرف کیوی
مى تواند به درمان آسم كمک كند.
به دليل مقدار بالای ویتامین C و آنتی اکسیدان های موجود در کیوی می تواند به درمان افراد مبتلا به آسم کمک کند.
یک مطالعه نشان داد که در بین افرادى که به طور منظم از میوه های تازه از جمله کیوی مصرف می کنند تأثیر بسزايى در عملکرد ریه دارد .
کمک به هضم غذا
از خواص ديگر كيوى مى توان به مقدار فيبر بالاى آن اشاره كرد كه به هضم غذا كمک مى كند.
همچنین حاوی یک آنزیم پروتئولیتیک به نام اکتینیدین هستند که می تواند به تجزیه پروتئین کمک کند .
تقویت سیستم ایمنی بدن
کیوی حاوى مواد مغذی و پر از ویتامین C است. در واقع مصرف آن نياز روزانه افراد را تأمین می کند.
ویتامین C در هنگام تقویت سیستم ایمنی بدن برای دفع بیماری ، یک ماده مغذی ضروری است.
مصرف كيوى به عملكرد سيستم ايمنى بدن كمک مى كند و از ابتلا به بيمارى هاى سرماخوردگى و انفولانزا جلوگيرى مى كند .
کمک به کنترل فشار خون
میوه کیوی علاوه بر اينكه می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند در کنترل فشار خون نیز کمک کنند.
طبق مطالعات نشان داده شده مواد فعال موجود در سه کیوی در روز می تواند فشار خون را بیش از یک سیب در روز کاهش دهند.
مصرف مداوم آن مى تواند به كاهش فشار خون بالا و از سکته های مغزی و حملات قلبی جلوگیری مى كند.
محافظت از چشم
دژنراسیون ماکولا دلیل اصلی کاهش بینایی است و کیوی باعث مى شود كه به محافظت از چشم شما در برابر آن کمک کند.
یک مطالعه نشان داد که با خوردن سه وعده میوه در طول روز تخریب ماکولا کاهش می يابد و مقادیر بالای زآگزانتین و لوتئین در این تاثير بسيارى دارد.
خطرات احتمالی در اثر مصرف کیوی
خوردن میوه کیوی برای بیشتر افراد بی خطر است استثنا برای کسانی است که آلرژی دارند.
علائم حساسیت به کیوی شامل خارش گلو ، تورم زبان ، مشکل در بلع ، استفراغ و کهیر است. ا
گر به فندق ، آووکادو ، لاتکس ، گندم ، انجیر یا دانه خشخاش حساسیت داشته باشند خطر آلرژی به کیوی را افزایش می دهد.
در موارد نادر ،کیوی می تواند لخته شدن خون را کاهش داده و خونریزی را افزایش دهد.
این می تواند شدت اختلالات خونریزی را افزایش دهد اگر به اختلال خونریزی مبتلا هستید یا قصد جراحی دارید از خوردن کیوی خودداری کنید