خواص و فوايد ميوه بلوط

 

میوه بلوط  خواص و فواید بسيارى  دارد همچنین برگ و گل بلوط برای درمان برخی از بیماری ها بسیارمفيد است.

خواص و فواید بلوط و عوارض جانبی آن برای سلامت بدن

 

 

بلوط از ارزش غذايى بالايى برخوردار است و به بهبود هضم غذا کمک می کند و سلامت قلب را بهبود می بخشد و از بيمارى هاى چون  آسم و ديابت  جلوگيرى مى كند.

همچنین تهاجم باکتری ها و ویروس ها را با خواص ضد ویروسی آن کنترل می کند.

 

 

ارزش غذایی میوه بلوط

 

یک میوه از درخت بلوط، بلوط خوانده می شود.

بلوط عمدتا توسط سنجاب ها مصرف می شود و آن ها در پراکندگی دانه های بلوط کمک می کنندچون این دانه ها توسط هوا پراکنده نمی شوند.

بلوط حاوی چربی هايى هستند كه به حفظ سلامت بدن كمك مى كند .

تانن ها و فلانوئیدها همراه با ویتامین های ضروری، پروتئین ها ، فیبرها و مواد معدنی به افزایش سلامتی کلی کمک می کنند .

این آنتی اکسیدان ها و چربی های اشباع نشده، به کنترل متابولیسم و در نتیجه ارتقای سلامتی بهتر کمک می کنند.

 

بلوط برای بهبود هضم و گوارش

 

بلوط حاوى فیبر است که به بهبود سلامت هاضمه کمک می کند.

فیبر به منظم كردن حرکات روده با اضافه کردن حجم به مدفوع و از بین بردن اسهال و يبوست كمک مى كند .

بلوط برای افرادی که از يبوست ، اسهال، نفخ شكم و  ديگر بيمارى هاى گوارشی رنج می برند مناسب است .

 

بلوط برای بهبود سلامت قلب

 

بلوط  غنی از چربی اشباع نشده در  مقایسه با چربی اشباع شده است و این به بهبود سطح کلسترول کمک می کند و حتی در مقابل بیماری های قلبی مانند آترواسکلروز پيشگيرى  می کند.

همچنین به كاهش وزن و بیماری های قلبی ناشی از چربی های اشباع شده کمک می کند.

 

خواص مصرف بلوط

 

بلوط برای افزایش سلامتی

 

بلوط داراى مواد معدنى بسيارى مانند فسفر، پتاسيم و كلسيم است كه به افزایش سلامت استخوان و جلوگیری از پولى استخوان كمک مى  کنند.

کلسیم یکی از مهم ترین مواد معدنی برای تراکم مواد معدنی است و در غلظت های بالایی در بلوط یافت می شود.

مصرف بلوط به سلامت استخوان كمک مى كند.

 

خاصیت ضد میکروبی بلوط

 

بلوط با وجود تانن پتانسیل بسيارى به عنوان یک عامل ضد باکتری در برابر باکتری ها داردو به ترمیم زخم ها كمک مى كند .

بلوط ها رشد و گسترش باکتری ها و میکروب ها را از بين مى برند  و در نتیجه از گسترش باكترى ها جلوگیری می کنند

مصرف میوه های بلوط می تواند در از بين  بردن باكترى ها موثر باشد .

 

خواص ضد میکروبی بلوط

                 خواص ضد میکروبی بلوط

 

بلوط برای فعالیت ضد ویروسی

 

ویروس های تب خال شایع ترین علت عفونت های ویروسی در افراد با سیستم ایمنی ضعیف هستند.

بلوط یک داروی گیاهی شایع ای است زیرا خاصیت ضد ويروسى و باكترى  دارد و به خاطر وجود فلانوئیدها و تانن فعالیت های ضد ویروسی خوبی دارد.

ترکیبات سالم موجود در بلوط از سلول های بدن با جلوگیری از تماس بین ویروس و سلول ها محافظت می کنند.

آن ها تکثیر ویروس ها را بیشتراز بين مى برد و در نتیجه از گسترش ویروس در بدن جلوگيرى مى كند.

 

بلوط برای بهبود درمان و رشد

 

پروتئین ها اجزای اصلی بدن هستند و بلوط حاوی مقدار زیادی پروتئین است

به ایجاد بافت ها و سلول های جدید و ترمیم نواحی آسیب دیده و التیام سریع آسیب ها و بیماری ها کمک می کند.

با افزایش پروتئین در بدن روند رشد سلولی افزایش می یابد.

 

 

نوشته های اخیر

یک نظر بدهید

0
انتقال به واتساپ
1
سلام
برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید