خواص درمانى سویا و مضرات سويا

سويا يكى از انواع حبوبات و دانه هاى گياهى است. و بومى جنوب شرق آسیا مى باشد. دانه سويا بخاطر خواص خوراكى كه دارد، بسيار معروف است. سویا به علت داشتن پروتئین و مواد مغذی در تغذیه انسان بكار می رود. موادغذايى حاصل از سويا شامل :شير سويا ،روغن سويا و سس سويا مى باشد. دانه هاى سويا مقادير زيادى اسيد فتيتيک ،آلفا لينوليک اسيد و ايزوفلاون دارد. تحقيقات نشان داده كه دانه هاى سويا كمك به كاهش خطر ابتلا به سرطان سينه و پروستات مى كند.

فوايد خوردن سويا و خواص درمانى سویا

سويا داراى پرو تئين ،ايروفلاون و فيبر است. كه براى سلامت بدن مفید هستند. و پروتئين موجود در سويا فايده هايى براى بيمارى هاى قلبى و عروقى ،كاهش اثرات يائسگى ،كاهش وزن ،ورم مفاصل، بهبود عملكرد مغز و بهبود توان در ورزش دارد. و همچنين سويا خطر ابتلا به سرطان سينه در زنان و پروستات در مردان را كاهش مى دهد.

خواص درمانى سویا

خواص درمانى سویا

برخى از خواص درمانىسویا و فوايد سویا

تاثير بر كلسترول خون : در تحقيقات انجام شده، استفاده سويا در رژيم هاى غذايى اثرات مثبتى بر روى سطح كلسترول خون داشته. و آن را کاهش مى دهد. و تا زمانيكه رژيم ادامه دارد، سطح كلسترول پايين است .

تاثير بر فشار خون بالا : سويا براى كاهش فشار خون بسيار موثراست .

تاثير بر يائسگى : تحقيقات نشان داده كه سويا گر گرفتگى را در زنان يائسه كاهش مى دهد.

تاثير سويا بر حساسيت : براى حساسيت كودكان معمولا از شير سويا به جاى شير معمولى استفاده مى شود .

تاثير سويا بر سرطان : تحقيقات نشان مى دهد مصرف سويا سرطان سينه و پروستات و روده هاى بزرگ را كاهش مى دهد. و همچنين در پيشگيرى آن موثر است.

تاثير سويا بر دردهاى پستان: تحقيقات نشان مى دهد مصرف سويا دردهاى پستان را كاهش مى دهد .
تاثيرات سويا بر ديابت نوع ٢: سويا تاثير مثبتى و مفيدى بر كاهش سطح قند خون دارد. و به افراد ديابتى كمك مى كند .

مواردى كه سويا در بهبود آن نقش دارد

آرتروز، عملکرد بهتر بدن در افراد میانسال ، پیر شدن پوست ، صدمه به نخاع ، کاهش وزن ، بهبود کیفیت ورزش، سنگ صفرا ، بیماری های قلبی ، التهاب ، کم خونی و فقر آهن ، بیماری های کلیوی، سندرم متابولیک

خواص درمانى روغن سویا

خواص درمانى روغن سویا

مضرات سويا

تحقيقات نشان داده است که مصرف بيش از اندازه سويا مي تواند موجب از دست دادن حافظه و آلزايمر شود. و باعث ايجاد آلژرى و حساسيت در افراد كه نشانه حساسيت دارند، مى شود. و باعث آب ريزش ،التهاب دستگاه گوارشى و يا افت فشار شود.

افرادى كه داروهاى رقيق كننده خون مصرف مى كنند، از مصرف سويا خوددارى كنند. زیرا خونريزى را افزايش مى دهد .

افردا ديابتى كه قند خون پايينى دارند، بايد در مصرف سويا احتياط كنند .

افرداى كه از كم خونى رنج مى برند، فيبروز كيسينك يا اختلالات تيروئيد ،معده ،روده و سيستم ايمنى قلبى دارند، در مصرف سويا احتياط كنند .

نوشته های اخیر

یک نظر بدهید

0
انتقال به واتساپ
1
سلام
برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید