آشنايى با خواص و مضرات فلفل سياه

 

فلفل سياه گياهى تيره رنگ است. گياه فلفل بومى جنوب هند است. فلفل سياه گياه رونده گل دهنده  از خانواده Piperaceae كه براى ميوه آن كشت مى شود كه اكثرا به صورت خشک و ادويه استفاده مى شود.

فلفل گياهى است بالارونده و داراى ريشه هاى ساقه خير  كوتاه كه ميوه آن ادويه اى است كه طعم تند و آتشين دارد.

فلفل از بوته اى باريک و بلند و در رنگ هاى سبز ،قرمز ،زرد و نارنجى به وجود مى آيد كه دانه فلفل بعد از خشک شدن و ساييده شدن به رنگ هاى سياه و سفيد ى سرخ در مى آيد.

فلفل سياه خواص زيادى براى بدن دارد براى آشنايى با اين خواص با ما همراه شويد.

خواص درمانى فلفل سياه :

فلفل سياه بومى كشور هند است اين گياه براى سلامتى بدن بسيار موثر است. در يونان باستان از فلفل علاوه بر ادويه به عنوان پول و هديه استفاده مى شد.

در قرون وسطى سرمايه افراد را بر حسب مقدار فلفل سياه ذخيره شده سنجيده مى شد فلفل سياه طعم غذا را بهتر مى كند.

در كشور هند مردم روز خود را با قهوه سياه همراه با پودر فلفل سياه شروع مى كنند.

طبع فلفل گرم و خشک است.

معده را تقويت مى كند.

پودر فلفل باعث فرار حشرات مى شود.

فلفل حافظه را تقويت مى كند.

دردهاى عصبى را تسكين مى بخشد.

فلفل خون را رقيق مى كند.

جهت رفع بلغم از فلفل و مويز استفاده كنيد.

جهت درمان سنگ در مجارى ادرارى از جوشانده برگ فلفل استفاده كنيد.

جهت تسكين درد دندان كمى فلفل و با قند ذوب شده در حفره دندان بريزيد.

فلفل ادرار آور است و باعث تعريق مى شود.

فلفل به كاهش وزن كمک مى كند و سلول هاى چربى را از بين مى برد.

فلفل به سرماخوردگى ،سرفه ،سينوزيت و گرفتگى بينى كمک مى كند.

فلفل خواص ضد باكتريايى دارد و با عفونت مبارزه مى كند.

فلفل سیاه رگ هاى خونى را تميز مى كند.

دانه فلفل سیاه

                  دانه فلفل سیاه

آنتى اكسيدان هاى مفيد به شمار مى آيد و مانع از آسيب راديكال هاى آزاد مى شود و ازبيمارى هاى سرطانى و قلبى و عروقى و بيمارهاى كبدى جلوگيرى مى كند.

جوشانده فلفل سياه براى يبوست موثر است.

طبق نتايج تحقيقاتى پزشكى فلفل سياه فعاليت مجارى گوارشى را تقويت مى كند و به هضم غذا كمک مى كند.

فلفل سياه حس چشايى را تحريک می كند و باعث ترشح اسيد هيدروكلوريک شده و در بهتر هضم شدن غذا كمک          مى كند

اسيد هيدروكلوريک براى هضم پروتئين ها و مواد غذايى در معده ضرورى است.

فلفل سياه براى درمان اسهال ،اسهال خونى ،كاهش سرماخوردگى و دردهاى رماتيسمى تاثير گذار است.

فلفل سياه خاصيت آنتى اكسيدانى دارد.

فلفل سياه نقش بسزايى براى از بين بردن باكترى هاى مضر بويژه در روده دارد.

فوايد استعمال خارجى و ضماد فلفل سياه

جهت برطرف شدن سفيدک ناخن ضماد فلفل استفاده كنيد.

جهت برطرف كردن بى حسى اعضاى بدن با روغن فلفل ماساژ دهيد.

جهت روياندن ناخن كه در اثر چرک انگشت از بين رفته است فلفل با حنا تركيب كرده و به صورت ضماد استفاده كنيد

جهت رفع موخوره از ضماد فلفل استفاده كنيد.

جهت تسكين دردهاى رماتيسمى از فلفل سياه  همراه با روغن زيتون تركيب كرده و بماليد.

در صورت بريدگى و زخم روى آن فلفل سياه بپاشيد تا خون بند آيد . فلفل دارى خواص ضد باكتريايى است و ميكروب را از بين مى برد و درد را تسكين مى دهد.

دانه فلفل سیاه تازه

                 دانه فلفل سیاه تازه

مضرات فلفل سياه :

ادويه هاى تند به سلامت بدن كمک مى كند ولى براى همه افراد توصيه نمى شود. در غذاهاى كودكان يا مادران شيرده يا باردار بهتراست فلفل استفاده نشود.

افرادى كه به غذاهاى تند عادت ندارند شايد مصرف آن باعث واكنش هاى آلرژيک شود.

مصرف بيش از حد فلفل باعث ايجاد افزايش ترشحات معده مى شود.

افرادى كه از بيمارى معده رنج مى برد در خوردن فلفل دقت كنند.

مصرف مداوم فلفل براى بيمارى هاى دستگاه گوارش،ادرار ،سل ،بواسير ،كليه ،جگر و كسانى كه كم خونى دارند توصيه نمى شود.

كسانى كه ورم پرستات دارند در مصرف فلفل دقت كنند.

بيماران سوزاک و سيفيليس و افرادى كه از بيمارى هاى مجارى ادرارى رنج مى برند از خوردن فلفل بپرهيزند.

مادران باردار كه از عفونت مجازى ادرارى رنج مى برند از مصرف فلفل سياه خودارى كنند.

قفسه بهداشتی مخصوص دانه فلفل سیاه

اگر در فروشگاه خود دانه فلفل سیاه به فزوش میرسانید، بهتر است از استندهایی استفاده کنید که عطر و بوی دانه فلفل از بین نرود.

استند دانه فلفل سیاه

  استند دانه فلفل سیاه

نوشته های اخیر

یک نظر بدهید

0
انتقال به واتساپ
1
سلام
برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید