طبع و خواص غوره انگور و آبغوره در طب سنتى ايرانى اسلامى
غوره انگور يكى از طمع دهنده هاى غذا و خوراكى ايرانى است كه از قديم مورد استفاده در آشپزخانه ايرانى بوده است.
از آب غوره براى درمان مشكلات فصل گرما و تابستان زياد استفاده مى شود.
غوره را به روش هاى مختلف مى توان استفاده كرد مثلا بصورت پخته و خام و همچنین بصورت آب غوره استفاده مى شود. آب غوره باعث هضم غذاهاى سنگين مى شود و براى افرادى كه مشكل هضم غذا دارند بسيار مفيد است . مى توان از اين خوراكى براى راحت هضم شدن غذا استفاده كرد.
طبع غوره انگور در طب سنتى
براساس مطالب قديمى طب سنتى ايرانى اسلامى، غوره انگور داراى طبع سرد و خشک است و بهتر است هنگام استفاده آن از دفع كننده ها كنارش مصرف كنيد. طبع غوره و آب غوره در طب سنتى برابر است و مصرف آن براى افراد گرم مزاج توصيه مى شود که بسيار مفيد است.
خواص غوره در طب سنتى
كبد را تقويت مى كند.
به كاهش چربى خون كمک مى كند.
به كاهش وزن كمک مى كند.
اشتها آور است
كرم روده را درمان مى كند.
به رفع تشنگى كمک مى كند.
به گرمازدگى و اسهال خونى كمک مى كند.
حرارت خون و صفرا را كاهش مى دهد.
بهترين نوع غوره
بهترين نوع آن است که بدون هسته و با پوست نازک و آبدار باشد و رنگ آن سبز روشن باشد.
دفع كننده هاى غوره
افرادى كه داراى مزاج سرد هستند عارضه هاى به وجود مى اورد مثل :نفخ ،تضعيف قواى جنسى ،گرفتگى صدا و ايجاد غلبه سردى در بدن. براى افرادى كه سرد مزاج هستند بهتر است غوره را به همراه دفع كننده ها ميل كنند و دفع كننده هاى غوره در طب سنتى انيسون انجير و گلقند است.
منع مصرف غوره و اب غوره
افرادى كه ناراحتى اعصاب دارند و كسانيكه سرد مزاج هستند بهتر است از استفاده آن بپرهيزند.