آيا آجيل ها جزء ميوه ها به شمار مى روند؟

 

آجيل ها بسيار سالم هستند و حاوى مواد مغذى مى باشند اما بايد بدانيم آجيل ها در كدام گروه طبقه بندى مى شوند.

آجيل ها در گروه ميوه ها و سبزيجات قرار دارند.

آجيل ها يكى از سالم ترين خوراكى ها براى ميان وعده ها هستند علاوه بر خوشمزه بودن براى سلامتى نيز بسيار مفيد میباشند.

تفاوت بين ميوه ها و سبزيجات

براى اينكه بدانيد آجيل ها در گروه سبزيجات يا ميوه ها هستند درک تفاوت هاى اين دو گروه غذايى مهم است.

ميوه ها و سبزيجات در رده بندى گياهشناسى مربوط به آشپزى هستند.

رده بندى گياه شناسى مبتنى بر ساختار و عملكرد گياهان است ميوه ها از گل گياهان رشد مى كنند و بذر براى توليد مثل دارند سبزيجات از بخش هاى ديگر مثل ريشه ،ساقه و برگ بوجود مى آيند.

و از طرفى بستگى به طعم دارند كه ميوه ها بخاطر ترش و شيرين بودن در دسرها و شيرينى جات و آبميوه جات بكار مى روند ولى سبزيجات معطر و تلخ هستند و براى سالادها و سوپ ها و خورشت ها استفاده مى شوند.

انواع آجیل

                            انواع آجیل

آجيل ها در كدام گروه ميوه و سبزيجات قرار دارند؟

از نظر گياه شناسى آجيل ها در گروه ميوه ها قرار دارند و داراى يک دانه خوراكى با يک پوسته كه قابل خوردن نيستند و هنگام رسيده شدن پوسته آنها باز نمى شود.

بسيارى از ميوه هايى كه آن را آجيل مى دانيد شامل ميوه هايى  هستنذ كه گوشت آنها يک لايه واحد با يک دانه در داخل محصور است

آجيل هاى واقعى شاه بلوط، بلوط و فندق است.

بادام زمينى يكى از معروف ترين آجيل هاى جهان است كه از نظر گياه شناسى يک سبزى محسوب مى شود.

از نظر غذايى، آجيل ها به دليل دارا بودن پروتئين به حبوبات نزديكتر هستند تا ميوه جات.

تركيب آجيل در رژيم غذايى شما

بيشتر آجيل ها بذر ميوه ها به حساب مى آيند و بسيار سالم هستند.

آجيل ها منبع خوبى از پروتئين گياهى ،چربى ،فيبر ،آنتى اكسيدان ها و ويتامين ها و مواد معدنى از جمله ويتامين E،منيزيم ،مس و سلنيوم هستند.

براى سلامتى و بهبود سلامت قلب و كاهش التهاب و منترل سطح قند خون كمک مى كند.

آجيل به دليل دارا بردن پروتيئين بالا به عنوان يک منبع پروتئين بجاى ميوه و سبزيجات استفاده مى شود.

آجيل داراى كالرى زيادى مى باشد به همين دليل ١٤گرم آجيل را معادل ٢٨گرم از ساير منابع پروتئينى مانند گوشت ،مرغ ،تخم مرغ يا غذاهاى دريايى در نظر میگیرند.

بهتر است وعده هاى كمترى از آجيل به جاى ساير غذاهاى غنى از پروتئين مثل گوشت ،تخم مرغ و … بخوريد.

آجیل تازه

                              آجیل تازه

آجيل ها را مى توان بطور كامل ،خرد شده يا به عنوان كره آجيل استفاده كرد و لذت برد.

همچنین مى توان به طور متنوعى بو داده، خام، نمكى يا بدون نمک با طعم تهيه كرد. ولى بهتر است بصورت خام يا بو داده تهيه كنيد.

قفسه فروشگاهی آجیل

اگر در فروشگاه خود آجیل به فروش میرسانید، میتوانید از قفسه های فروشگاهی آکاربو که مخصوص آجیل میباشد استفاده کنید.

قفسه فروشگاهی آجیل

              قفسه فروشگاهی آجیل

پست های توصیه شده

یک نظر بدهید

0
انتقال به واتساپ
1
سلام
برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید