روش پخت برنج

 

 

براى درست كردن برنج علاوه  بر اين كه برنج مرغوب خوش مزه و خوش عطر را انتخاب مى كنيد بايد اندازه ظرف را نيز در نظر داشته باشيد .

دقت كنيد اندازه ديگ با مقدار برنج متناسب باشد.

اگر ديگ بزرگ باشد احتمال اينكه برنج شفته شود وجود دارد. براى درست كردن برنج بايد ٢ الی ٣بار برنج را بشوييد تا لعاب آن گرفته شود .

به جهت اینکه در زمان پخت برنج بهم نچسبد و يک دست و سفيد باشد نمک را براساس ميزان برنج اضافه كنيد.

چون در هنگام پخت آبكشى مى شود و نمک هاى اضافه آن گرفته مى شود حدود ١تا٢ساعت برنج را بخيسانيد .

 

طرز تهيه برنج رستورانى

 

١)در زمان انتخاب ميزان برنج و خيساندن آن را در نظر بگيريد .

 

٢)مقدار آبى كه براى پخت برنج استفاده مى شود بسيار مهم است .

 

٣)هنگام جوشاندن برنج دقت كنيد كه زياد جوشانده نشود چون شفته مى شود و اگر كم جوشانده شود برنج سفت مى شود .

بهتر است  قبل از اضافه كردن نمک به برنج ،برنج را بشوييد تا گرد و خاک آن گرفته شود.

برخى بر اين باورند که هنگام شستشو برنج مواد مقوى آن از بين مى رود

درحالى كه برنج تا زمانى که به مرحله پخت نرسيده است مواد داخل و خارج و از بين نمى رود .

روش پخت برنج

                 روش پخت برنج

 مواد مورد نياز برای پخت برنج يک دست

 

برنج به مقدار لازم

آبكش

آب كافى

نمک به ميزان نياز

روغن و كره

زمان سنج يا ساعت

 

طرز تهيه برنج آبكش مجلسى

 

در زمان طبخ برنج ايرانى انتخاب ديگ بسيار مهم است علاوه بر اين اندازه برنج خام بايد متناسب با ديگ مورد نظر باشد.

چون در زمان طبخ ميزان برنج دوبرابر مى شود پس انتخاب ديگ كوچک مى تواند در زمان دم كشيدن موجب شفته شدن برنج شود.

 

بهتر است برنج را داخل آبكش بريزيد و چندين بار بشوييد تا گرد و خاک از بين برود و بعد از آن داخل ديگ قرار دهيد.

در ادامه آب را داخل قابلمه ريخته و مواد اصافى را كه روى برنج شناور مى شود جدا كنيد.

براى اين كار مى توانيد ديگ را داخل سينک قرار داده و كج كنيد با بازكردن شير آب مواد اضافى جدا شوند.

در اين مرحله به ميزان آب برنج دقت كنيد كه بيش از ٢بند انگشت نباشد. (اگر به صورت كته اى درست كنيد )

در اين مرحله مى توانيد نمک به برنج اضافه كنيد.  آب برنج نبايد كدر باشد. در زمان آبكشى بايد توجه كنيد .

برنج آبکش

                       برنج آبکش

مقدار حرارت لازم برای پخت برنج

 

براى طبخ ،برنج را روى حرارت شعله گاز قرار دهيد تا برنج به جوش بيايد و در ظرف را نگذاريد براى پخت برنج بايد اندازه يک بند انگشت آب روى آن را بگيرد

 

زمانى كه برنج به مرحله طبخ رسيد ، اگر مى خواهيد برنج را آبكشى كنيد بايد دست نگه داريد تا برنج با جوشش آب آن كم شود و به شكل كته در بيايد .

براى برنج كته نياز است ميزان آبى كه داخل ديگ مى ريزيد كمتر از دو بندانگشت باشد

 

در اين مرحله برنج جوشيده شده را داخل آبكش بريزيد و بعد مقدارى روغن كف ديگ بریزید.

اگر مى خواهيد برنج ته ديگ داشته باشد مى توانيد تكه اى نان يا سيب زمينى كف ديگ قرار دهيد و برنج را روى آن بريزيد.

در اين مرحله شعله  گاز را و حدود ٣٠الى ٦٠ثانيه زياد كنيد بعدحرارت را كم كنيد تا برنج به تدريج دم بكشد.

مى توانيد از دم كش استفاده كنيد .

برنج مجلسی

                      برنج مجلسی

قفسه فروشگاهی مخصوص برنج

نکاتی که هنگام خرید برنج باید به آن توجه داشت:
بسیاری از افراد برنج را به صورت باز تهیه می کنند. به همین علت باید توجه داشته باشید که نوع نگهداری و عرضه آن به چه شکل است.

در این خصوص صنعت قفسه سازی پیشرفت چشمگیری داشته است. پیشنهاد ما به صاحبان فروشگاه و مغازه ها این است که از قفسه های فروشگاهی آکاربو که مخصوص محصولات فله هستند، بهره ببرند.

قفسه فروشگاهی برنج

       قفسه فروشگاهی برنج

پست های توصیه شده

یک نظر بدهید

0
انتقال به واتساپ
1
سلام
برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید