راهکار بالابردن ماندگارى خرما

خرما جز ميوه هايى است كه می توان به صورت خشک و به شكل  تازه از آن استفاده كرد. اين ميوه در هر دو حالت براى سلامتى بدن داراى خواص زيادى است. خرما به دليل طعم شيرين اش جایگزین خوبی برای قند می باشد.

هنگامى كه رطوبت خرما حفظ شود موجب بهتر شدن طعم آن خواهد شد. در ادامه به راهکار بالابردن ماندگاری خرما اشاره خواهیم داشت:

 خرما را مى توانيد در ظروف درب دار به مدت ٧روز نگهدارى كنيد. اما اگر بخواهيد مدت زمان طولانی تری آن را نگهدارى كنيد، بهترين راه نگهداشتن  در فریزر می باشد.

راهکار بالا بردن ماندگاری خرما

راهکار بالا بردن ماندگاری خرما

نگهداری خرما در نایلون مخصوص فریزر

راهکار بالابدن میزان ماندگاری خرما این است که مى توانيد خرما را در كيسه هاى مخصوص فريزر بگذاريد. هنگام قرار دادن خرما سعى کنید، هواى اضافه آن را خارج كنيد زيرا وجود هواى اصافى باعث فاسد شدن آن مى شود.

نگهداری خرمای نیمه خشک در دمای اتاق

راهکار بالابردن میزان ماندگاری خرمای خشک این است که خرماها را درون ظروف درب دار قرار دهيد تا خرما از معرض حشرات دور باشد. خرماها را در زير نورخورشيد و شعله اجاق قرار ندهيد، چون باعث فاسد شدن خرما مى شود.

نگهداری خرمای نرم در یخچال

از آنجليى كه خرماهاى مرطوب مكانى براى رشد ميكروبها هستند. نبايد آن ها را در محيط بيرون قرار داد . براى حفظ طعم و مزه ،بهتر است آنها را در داخل يخچال نگهدارى كرد. اين كار مانع از فاسد شدن و ترش شدن خرما مى شود.

راهکار بالا بردن ماندگاری خرما

راهکار بالا بردن ماندگاری خرما

نگهداری خرما در فریز

از آنجايى كه نگهدارى خرماى مرطوب در محيط براى مدت زمان زياد امكان پذير نمى باشد. براى نگهدارى طولانى مدت مى توان از فريزر استفاده كرد. در اين صورت شما مى توانيد خرما را به مدت يكسال نگهدارى كنيد.

اگر نياز به مصرف خرما داريد مى توانيد از خرمای خشک به جاى خرما فريز شده استفاده كنيد. زمان ماندگارى خرمای خشک بيشتر از انواع خرمای مرطوب است.

بهترين زمان مصرف خرما

به طور ميانگين زمان مناسب براى مصرف خرما ٧روز است . بعد از این ۷ روز طعم و مزه خرما مثل روز اول نیست.

اگر خرما را در ظروف مناسب نگهدارى كنيد، مى توانيد به مدت يک ماه آن را خارج از يخچال نگهدارى كنيد. به طورى كه جريان هوا درون آن وجود نداشته باشد. هنگام ذخيره سازى خرما هر چقدر زمان نگهدارى زياد باشد، طعم و مزه خرما نیز تغيير مى كند. هنگامى كه شما خرما را نگهداری می کنید، بعد از مدتى رطوبت روى آن خشک مى شود و باعث بوجود آمدن لكه هايى روى پوست آن مى شود. به این لکه ها كريستاله قند خرما مى گويند. هنگام بوجود آمدن این لکه ها،مى توانيد با كمى حرارت كريستال هاى شكرى را آب كنيد. يكى از راه هابراى تشخيص خراب بودن خرما اين است كه بوى غليظى از آن خارج مى شود،  به این معنی است كه تاريخ مصرف خرما به اتمام رسيده است.

آيا نياز است خرما را قبل از مصرف شست  و يا پوست كند؟

خرما نيز مانند ديگر ميوه ها نياز به شست و شو دارد. ميكروب ها و آلودگى هاى زيادى در نخلستان ها وجود دارند .گرد و غبار زيادى روى آنها جمع مى شود. بنابراین بهتر است قبل از مصرف خرما را بشوئيد ولى نياز به جدا كردن پوست آن نيست.

امروزه انواع خرما را می توان از خشکبارفروشی ها تهیه کرد. علاوه بر انواع مختلف، شکلهای مختلفی از خرما نیز وجود دارد،مانند: حبه خرما، تکه های خرما همراه با پودر نارگیل و…..

بهتر است هنگام تهیه ی خرمای باز به نحوه نگهداری خرما در آن مکان دقت شود.  در خصوص محصولات فله امکان ورود هر گونه آلودگی به داخل محصول وجود دارد. پیشنهاد اکید ما به مغازه داران این است که شکل نگهداری محصولات فله خود را تغییر دهند. در این بین استندهای فروشگاهی آکاربو که مخصوص انواع محصولات فله از قبیل: انواع آجیل،خشکبار،میوه خشک و …می باشند، با دارا بودن محفظه ای بسته و همچنین شیر خروجی به بهداشتی ترین شکل ممکن محصول را نگهداری می نمایند.

پست های توصیه شده

یک نظر بدهید

0
انتقال به واتساپ
1
سلام
برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید