خرما صادراتی

 

خرما صادراتی جزء بهترین نوع خرما میباشد.

خرما يكى از بهترين نوع خوراكى هاست كه داراى منبع غنى از مواد معدنى و ويتامين ها میباشد.

خرما بسیاری از نيازهاى بدن را تامين مى كند.

ویژگی های خرما

خرما داراى طبع گرم و خشک است كه در مناطق گرمسيرى رشد مى كند و داراى طعمى خوشمزه و شيرين است كه يک ميان وعده عالى به حساب مى آيد.

تولید خرما در هر منطقه ی گرم و خشک به سبب تفاوتی که در گونه های نخلستان و گیاهانش وجود دارد متفاوت است.

تفاوت انواع خرما

به طور مثال در ايران خرماى كرمان با خرماى چابهار تفاوت دارد البته این تفاوت چندان زیاد نیست.

تنوع خرما در دنيا زياد بوده كه اين تنوع و تفاوت در شكل و مزه و خواص آن نيز تاثير دارد.

در ايران بيش از ١٠٠نوع خرما وجود دارد.

 

در ادامه به توضیح و معرفی انواع خرما ها میپردازیم:

 

خرما پيارم

 

يكى از بهترين و گرانترين خرما ها ،خرماى پيارم است.

اين خرما گوشتى است كه در فصل پاييز برداشت مى شود. خرماى پيارم حاوى پروتئين و ساير مواد معدنى است و از ارزش غذايى بالايى برخوردار است.

داراى پوستى نازک و تيره است كه داراى طعمی مانند تافى كاراملى است.

اين خرما داراى قند بالايى میباشد. افرادى كه از فشار خون بالا رنج مى برند مصرف آن توصيه نمى شود.

خواص خرما

                    خواص خرما

 

خرما استعمران

 

خرماى استعمران يكى از خرماهاى ايرانى ست كه نيمه خشک است.

اين خرما جزء بهترين خرماهاى ايران به شمار مى رود كه  محصول صادراتى است. خرماى استعمران داراى فروكتوز بالايى است كه بيشتر در منطقه هاى خوزستان رشد مى كند.

 

خرما زاهدى

 

خرماى زاهدى يكى ديگر از خرماهاى نيمه خشک است كه در مناطق خشک به عمل مى آيد.

اين خرما كيفيت بالايى دارد و به رنگ قهوه اى روشن و درشت در می آید که بدون آفت است.

خرماى زاهدى در منطقه هاى خوزستان ،فارس و بوشهر به عمل مى آيد.

اين نوع خرما قند بالايى دارد كه براى تهيه سركه و الكل استفاده مى شود.

اين نوع خرما دير رس است و در كشورهاى امريكا و عراق نيز رشد مى كند.

 

خرما مضافتى

خرماى مضافتى به دليل طعم خوشمزه طرفداران زياد و مصرف بالايى دارد.

داراى بافت سبكى است كه پرشيره و رنگ تيره اى دارد ماندگارى اين نوع خرما كم است و توصيه مى شود در فريزر نگهدارى شود و دور از نور خورشيد نگهدارى شود.

خرماى مضافتى در فصل تابستان برداشت مى شود اين خرما در شهر بم توليد مى شود.

بررسی انواع خرما

                 بررسی انواع خرما

خرما كبكاب

 

خرماى كبكاب جزء خرماهاى صادراتى است. اين نوع خرما داراى طعمى شيرين و پرشهد است و اندازه آن درشت

مى باشد.

خرماى كبكاب زرد رنگ و پوست ضخيمى دارد اين خرما داراى منيزيم است كه خاصيت ضدسرطانى دارد.

يک مكمل غذايى عالى براى رفع تشنگى ،حاوى آهن و موادمعدنى است اين نوع خرما در سردخانه ها نگهدارى مى شود زيرا به راحتى مى تواند حشرات را جذب كند .

 

خرما خاصوئى

خرما خاصوئى طرفداران بسيارى دارد و داراى كيفيت عالى و بسيار شيرين است و به شكل گرد و ريز و به رنگ قهوه اى است .خرما خاصوئى ماندگارى بالايى دارد.

 

خرما شاهانى

اين نوع خرما ظاهرى كشيده و بسيار خوش مزه و مرغوب دارد.خرماى شاهانى دير رس است و رنگ آن قهوه اى روشن و بافتى نرم با پوستى نازک است.

پست های توصیه شده

یک نظر بدهید