خاصیت اسفناج (قسمت دوم)
فولات و ميزان بالاى اسيد فوليک در اسفناج براى سلامتى جنين مفيد است و به كاهش خطرات مربوط به شكاف كامى جنين كمک مى كند.
وجود ويتامين A در اسفناج به رشد و بهبود شش جنين كمک مى كند.
اسفناج براى مديريت ديابت
وجود آلفا ليپوئيک در اسفناج به كاهش گلوكز خون كمک مى كند همچنین داراى فيبر مى باشد که به كنترل سطح قند خون كمک مى كند.
پیش گیری از آسم با استفاده از اسفناج
بتاكاروتن موجود در اسفناج به كاهش خطرات بيمارى آسم کمک میکند . وجود ويتامين هاى C ، E و بیتاکاروتن و منيزيم در اسفناج خاصيت ضد سرطانى دارند.
راز داشتن پوست سالم با اسفناج
وجود ويتامين A در اسفناج خاصيت مرطوب كنندگى دارد و به توليد چربى كمك مى کتد همچنین داراى مقدار زيادى ويتامين Cاست که به حفظ مناسب محتواى چربى پوست، كمك مى كند.
اسفناج براى جلوگيرى از سرطان پروستات
مصرف اسفناج از سرطان پروستات پيشگيرى مى كند و مانع افزايش آن مى شود . از ميان ٣٩مرد يک مرد به سرطان پروستات مبتلا مى شود و جان خود را از دست مى دهد.
اسفناج براى سلامتى نوزاد
اسفناج داراى پروتئينمیباشد كه براى نوزادان مفيد است همچنین داراى مقادير زيادى كلسيم است كه به رشد استخوان ها كمك مى كند اسفناج غذاى بسيار نرم و محبوب براى كودكان است.
اسفناج براى سلامت خون
اسفناج در سلامت سلول هاى قرمز تقش بسزايى دارد زیرا داراى اهن بالايى است و به گردش خون كمك مى كند.
اسفناج باعث افزایش جريان اكسيژن به سلول ها بدن میشود.
استفاده از اسفناج در رژیم غذایی
كالرى اسفناج كم است و براى سلامت بدن بسيار مفيد است.
سنتزDNA به کمک اسفناج
اسفناج خاصيت هايى را دارا است كه به DNAكمك مى كند . فولات موجود در اسفناج از آسيب اكسيداتيو به DNAپيشگيرى مى كند.
محافظت پوست از اشعه UV
وجود انتى اكسيدان هاى موجود در اسفناج براى محافظت از پوست در برابر آفتاب،اگزما پوستى، خشكی پوست و ديگر بيمارى هاى پوستى كمك مى كند.
بهبود گوارش با اسفناج
اسفناج به هضم غذا كمك مى كند و تمام سموم بدن را تخليه مى كند.
درمان آرتروز به وسیله اسفناج
اسفناج خاصيت قليايى دارد و به ورم مفاصل كمك مى كند. اسفناج سرشار از ويتامين K است که به درمان و پيشگيرى از مشكلات سلامتى كمك مى كند.
اسفناج براى سلامت لثه و ميناى دندان
ويتامين C موجود در اسفناج به سلامتى دهان و لثه كمك مى كند همچنین وجود اسيد فوليک در اسفناج به سلامت لثه و پيشگيرى از ورم لثه کمک کننده است .
درمان سرطان تخمدان با اسفناج
وجود كامپرلو فراوان در اسفناج به كاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان تا ميزانى كمك مى كند.
پیشگیری از سرطان پستان به کمک اسفناج
وجود كاروتنوئيد در اسفناج به بهبود سرطان پستان كمك مى كند و ريسک ابتلا به سرطان پستان را كاهش مى دهند.
فواید فیبر موجود در اسفناج
وجود فيبر در اسفناج موجب مى شود سطح كلسترول كاهش یابد و به تنظيم قند خون و كاهش وزن كمك كند. اسفناج كالرى كمى دارد كه فيبر را حذب می كند و باعث سلامت سيستم گوارشى مى شود.
رشد مو به کمک اسفناج
اسفناج حاوی ویتامینهای K، A، C، B2، B6، B1، E، منگنز، روی، آهن، و اسیدهای چرب امگا ۳ است که این مواد مغذی باعث تقویت و رشد موی شما میشوند همچنین برگ هاى اسفناج باعث پرپشت شدن مو مى شوند.