خواص فندق
فندق یک نوع میوه کوچک است که به عنوان تنقلات مصرف می شود.
میوه فندق دارای فواید بسیاری برای سلامت بدن می باشد. فندق پر از مواد مغذى ازجمله ويتامين ها،مواد معدنى،تركيبات آنتى اكسيدانى و چربى هاى سالم است.
همچنین به كاهش سطح چربى خون ،كنترل فشار خون ،كاهش التهاب و بهبود سطح قند خون كمک مى كند.
فندق با نام فيلبرت نيز شناخته مى شود نوعى از آجيل است كه از درخت Corylusبدست مى آيد و در كشورهاى تركيه ،ايتاليا،اسپانيا و ايالات متحده رشد مى كند.
طعم فندق
فندق عطر و مزه شيرينى دارد كه مى توان آن را بصورت خام يا بوداده مصرف كرد. فندق سرشار از مواد مغذى و داراى پروتئين ،چربى ، انواع ويتامين ها و مواد معدنى بسيار زيادى است.
مواد مغذی فندق
فندق غنى از مواد مغذى است و كالرى بالايى دارد اما داراى مواد مغذى و چربى هاى سالم است.
فندق حاوى مقدار زيادى ويتامين B6،فولات ،فسفر ،پتاسيم و روى است همچنین حاوى مقدار زيادى اسيدهاى چرب امگا۶و امگا ۹مانند اسيد اولئيک هستند.
ارزش غذایی فندق
۲۸گرم فندق حاوى مقادير زير است:
کالری: ۱۷۶
کل چربی: ۱۷ گرم
پروتئین: ۴٫۲ گرم
کربوهیدرات: ۴٫۷ گرم
فیبر: ۲٫۷ گرم
ویتامین E: 21٪ از RDI
تیامین: ۱۲٪ از RDI
منیزیم: ۱۲٪ از RDI
مس: ۲۴٪ از RDI
منگنز: ۸۷٪ از RDI
آنتی اکسیدان های موجود در فندق
فندق سرشار از آنتى اكسيدان است.
آنتى اكسيدان ها بدن را در برابر استرس اكسيداتيو محافظت مى كنند و مى تواند در مقابل بيمارى هاى سرطان و بيمارى هاى قلبى مقاومت كند.
تركيبات فنولى موجود در فندق به كاهش كلسترول خون و التهاب كمک مى كند و براى سلامت قلب و محافظت در برابر سرطان موثر مى باشد.
براى اطمينان از بالاترين غلظت آنتى اكسيدان ها بهتر است با پوست و خام مصرف شود.
سلامتی قلب با فندق
فندق به سلامت سیستم قلبی عروقی و حفظ آن کمک مى كند زیرا حاوی اسیدهای الیئین است که نوعی از چربی های اشباع نشده هستند.
اسید اولئیک می تواند به كاهش كلسترول LDLيا كلسترول بد كمک كند.
فندق حاوی مقدار بسيار زیادی از منیزیم که یک نوع از مواد معدنی است که برای كنترل میزان کلسیم در بدن شما بسیار مفید است .
در نتیجه از داشتن کلسیم بیش از حد در بدن جلوگیری می کنند.
کلسیم در واقع برای بدن شما بسیار لازم و ضروری است اما مقدار بیش از حد آن در بدن باعث ضربان نامنظم قلب خواهد شد. وجود مقدار کافی کلسیم در بدن، قلب را آرام تر می کند.
پیشگیری از سرطان
غلظت بيشتر تركيبات آنتى اكسيدانى ،ويتامين ها و مواد معدنى در فندق خواص صد سرطانى دارد .
آنتی اکسیدان ها معروف به پروانتوسيانيدين هستند كه به پيشگيرى برخى از سرطان ها كمک مى كند.
فندق سرشار از ويتامين E است. عصاره فندق به درمان سرطان دهانه رحم ،كبد،پستان و روده بزرگ موثر مى باشد.
کمک به کاهش قند خون
مغزهايى مانند بادام و گردو به كاهش قند خون كمک مى كنند.
فندق نيز به كاهش قند خون كمک مى كند. اسيد اولئيک كه مهمترين اسيد چرب موجود در فندق است اثرات مفيدى بر حساسيت به انسولين دارد.
افرادى كه آجيل ها را در سبدغذايى خود قرار مى دهند مى توانند به كاهش قند خون و افزايش حساسيت انسولين كمک كنند.
مصرف فندق در رژیم غذایی
فندق ها را مى توان به عنوان يک ميان وعده سالم در سبد غذايى خود قرار داد.
مى توان آن را به صورت خام يا بو داده تهيه كرد بهتر است فندق را با پوست مصرف كرد از فندق مى توان در تهيه دسر ها و كيک ها استفاده كرد.
استند فروشگاهی مخصوص فندق
خواص فندق بسیار است و طرفداران بسیاری دارد.
اگر در فروشگاه خود به صورت فله فندق را به فروش میرسانید میتوانید از استندهای مکانیزه آکاربو که در ابعاد مختلف طراحی شده اند خریداری کنید.