خواص مصرف توت فرنگی

مصرف توت فرنگی خشک ،یخ زده و یا تازه از خواص بسيارى براى سلامتى دارد .

توت فرنگی غنی از مواد مغذی و سرشار از آنتی اکسیدان ها مثل ویتامین C می باشد که از خطر ابتلا از بیماری ها قلبی و سرطان پيشگيرى مى كنند .

چرا باید توت فرنگی بیشتری به رژیم خود اضافه کنید؟

 

اگر طرفدار توت فرنگی نيستيد باید آن را در سبد غذايى خود قرار دهيد .

چراكه نه تنها آبدار ، تابستانی و خوشمزه هستند ، بلکه یک غذای عالی هستند.

همچنین غنی از مواد مغذی و سرشار از آنتی اکسیدان (مانند ویتامین C)

 

فواید مصرف توت فرنگی

 

تقویت ایمنی بدن

 

توت فرنگی سرشار از ویتامین C است.

ویتامین C یک تقویت کننده ایمنی شناخته شده و همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است مصرف توت فرنگى به صورت روزانه نيازهاى بدن را تامين مى كند.

 

 توت فرنگى تازه

                  توت فرنگى تازه

حفظ بینایی

توت فرنگى خاصيت آنتی اکسیدانی دارد و می تواند به پيشگيرى از آب مروارید و ایجاد لکه در لنز چشم کمک کند كه در سنين بالا منجر به نابينايى مى شود.

چشم ها براى محافظت از راديكال هاى آزاد در برابر اشعه ماورا بنفش خورشيد به ويتامين Cنياز دارد. ويتامينCدر قرينه و شبكيه چشم نقش بسزايى دارد.

 

دوری از سرطان

ویتامین C یکی از آنتی اکسیدان هایی است که می تواند به جلوگيرى از سرطان کمک کند زیرا سیستم ایمنی سالم به دفاع بدن كمک مى كند .

یک ماده شیمیایی به نام الاژیک اسید که در توت فرنگی وجود دارد ماده دیگری است.

مطالعات نشان میدهد که اسید الاژیک دارای خواص ضدسرطانى است.

توت فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان های لوتئین و زئاتانسین ها است.

آنتی اکسیدان ها از بين برنده رادیکال های آزاد هستند و اثر بالقوه منفی را که می توانند بر سلول های بگذارد خنثی می کنند.

 

از بین بردن چین و چروک های صورت

 

ویتامین C موجود در توت فرنگی به تولید کلاژن كمک مى كند.

از آنجا که با افزایش سن کلاژن از دست مى رود مصرف خوراكى هاى سرشار از ویتامین C ممکن است منجر به ایجاد پوستی سالم و جوانتر شود.

اما ویتامین C تنها ماده ضد چروک موجود در این میوه نیست .

محققان به اين نتیجه رسیدند که اسید الاژیک پس از قرار گرفتن در برابر اشعه UV-B آسیب رسان به پوست به طور آشکاری از تخریب کلاژن و پاسخ التهابی دو عامل مهم در ایجاد چین و چروک در سلول های پوستی انسان پيشگيرى مى كند.

توت فرنگى

                       توت فرنگى

 

کاهش التهاب

 

آنتی اکسیدان ها و مواد شیمیایى موجود در توت فرنگی به کاهش التهاب مفاصل کمک مى کند.

ممکن است باعث آرتروز شود و نيز منجر به بیماری قلبی مى شود.

طبق تحقيقاتى كه توسط دانشكده بهداشت عمومی هاروارد انجام شده نشان دادكه زنانی كه به صورت مداوم در هفته ۱۶ توت فرنگی یا بیشتر مصرف مى كنند ۱۴ درصد كمتر دچار افزایش سطح پروتئین واكنش C (CRP) می شوند این نشانه التهاب در بدن است.

 

 تنظیم فشار خون

 

پتاسیم یکی دیگر از مواد مغذی سالم براى قلب است و با ۱۳۴ میلی گرم در هر وعده توت فرنگی یک منبع خوب به حساب مى آيد.

پتاسیم می تواند به كنترل فشار خون کمک کند و حتی ممکن است با عملکرد به عنوان یک بافر در برابر اثرات منفی سدیم به کاهش فشار خون بالا کمک کند.

به دلیل تأثیرات آنها در کاهش LDL ، التهاب و فشار خون بالا این خاصيت توت فرنگی موجب شده این میوه به عنوان یکی از سالم ترین میوه هایی که می توانید مصرف كنيد باشد.

مصرف فیبر خود را افزایش دهید

 

فیبر برای هضم بسيار ضرورى است و توت فرنگی به طور طبیعی حاوی حدود ۲ گرم فيبر در هر وعده است.

بدن به دليل کمبود فیبر دچار یبوست و دیورتیکولیت التهاب روده مى شود که تقریبا ۵۰ درصد افراد بالای ۶۰ سال از اين بيمارى رنج مى برند.

فيبر همچنین می تواند در مبارزه با دیابت نوع ۲ کمک کند. فیبر به کاهش جذب قندها در خون کمک می کند.

افرادى كه از بيمارى ديابت رنج مى برند مى توانند از توت فرنگى به ميزان مناسب در برنامه غذايى خود قرار دهند .

نوشته های اخیر

یک نظر بدهید

0
انتقال به واتساپ
1
سلام
برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید