نوشیدن چای

 

 

چاى يكى از نوشيدنى هاى محبوب در سراسر دنيا به حساب مى آيد و طرفدارن بسيارى دارد.

چاى به صورت مختلفى مصرف مى شود اما مدت زمان مصرف چاى بعد از دم كشيدن و نيز ويژگى هاى چاى خوب نيز داراى اهميت زيادى است.

بهترین زمان مصرف چای

استفاده چاى بعد از نيم ساعت دم كشيدن براى بدن مفيد است و تشنگى و عطش را رفع مى كند.

گياه چاى منبع طبيعى از كافئين ، آنتی اکسیدان ها، تیانین، تئوفیلین و بدون چربی، کربوهیدرات ها و پروتئین و حاوی طعم کمی تلخ و گس است.

گياه چاى در كشورهاى ايران ،هند،چين ،ژاپن و سريلانكا رشد مى كند.

 

مدت زمان مفيد براى صرف چاى دم كرده

 

زمان مناسب براى مصرف چاى دم كرده ١٥تا٣٠دقيقه است بعد از آن عطر و طعم خود را از دست مى دهد.

زمان مناسب براى مصرف چاى نيم ساعت است.

چاى حاوى تركيبات شيميايى مختلفى مانند كانن دارد كه اگر بيش از نيم ساعت بماند اين ماده افزايش پيدا مى كند و كانن در جذب آهن در بدن تاثير گذار است .

زمانى كه كانن افزايش پيدا مى كند قابل مشاهده است.

افرادى كه از كم خونى رنج مى برند بايد به اين نكته توجه داشته باشند و قبل و پس از غذا چاى مصرف نكنند .

چای مرغوب ایرانی - رنگ چای

                 چای مرغوب ایرانی – رنگ چای

چند نکته در هنگام دم کردن چای

 

نكته اول:

براى داشتن يک نوشيدنى دبش و خوش رايحه مى توانيد مقدارى كمى آب بجوشانيد .

زمانى كه چاى را دم كرديد دوباره به كترى آب اضافه كنيد كه در مصرف سوخت به شما كمک مى كند.

هميشه از آب تازه براى دم كردن چاى استفاده كنيد. آب كترى را زياد نجوشانيد زيرا چاى بد رنگ مى شود.

نكته دوم :

براى دم كردن چاى از ظروف چينى ،سراميكى  وشيشه اى استفاده كنيد.

بهتر است قبل از دم كردن چاى قورى را گرم كنيد يا داخل آن آب گرم ريخته و خالى كنيد.

در اين روش چاى شما زودتر دم مى كشد.

 

نكته سوم :

چاى داراى انواع و اقسام مختلفى مى باشد .

مدت زمان براى دم كشيدن آن ها متفاوت است مدت زمان مناسب براى دم كشيدن حدود ٣الى ٥دقيقه است و در برخى مواقع بين ١٠تا ٢٠دقيقه زمان مى برد بعضى چاى ها دير دم هستند.

شما بايد در تهيه چاى دقت داشته باشيد  كه چاى شما زياد دم نكشد كه جوشيده مى شود و  طعم و مزه خوبى نخواهد داشت.

چای سیاه ایرانی

                     چای سیاه ایرانی

 

ويژگى هاى چاى خوب

امروزه در بازار چاى هاى تقلبى بسيار وجود دارد بنابراين در زمان خريد چاى بايد دقت داشته باشيم.

از آنجايى كه به چاى ها مواد افزودنى مصنوعى اضافه مى كنند در هنگام خريد براى تشخيص چاى خوب مقدارى از چاى را داخل اب بريزيم اگر فورا رنگ داد يعنى تقلبى است و چاى مرغوبى نيست .

چاى ايرانى در مقايسه با نمونه هاى وارداتى بسيار بهتر و مناسب تر است.

 

قفسه فروشگاهی مخصوص چای

چای ایرانی عطر ویژه ای دارد که به سبب آن بسیار مورد پسند قرار میگیرد.

به جهت حفظ عطر و بوی چای بهتر است که در قفسه های فروشگاهی که درپوش دارند نگهداری شود.

قفسه های فروشگاهی آکاربو میتواند بهترین انتخاب برای نگهداری انواع چای باشد.

استند چای

          استند چای

پست های توصیه شده

یک نظر بدهید

0
انتقال به واتساپ
1
سلام
برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید