خواص وانيل در طب سنتی

 

 

وانیل به دلیل داشتن  عطر و طعم دلنشین معمولا به عنوان اصلی ترین طعم دهنده کیک، دسر و نوشیدنی ها استفاده می شود.

البته وانیل خاصيت ضد لاغرى دارد و براى زيبايى هم بسيار قابل توجه است.

 

خواص و مزایای سلامتی عصاره یا همان پودر وانیل

 

وانيل از سالها خيلى پيش در اروپا به عنوان طعم دهنده بستنى مورد استفاده قرار گرفته است.

به همین روش ، اسپانیا نیز قرن ها وانیل را به شیرینی های  شكلاتى اضافه كرده است.

همانطور که همه ما می دانیم وانیل به دلیل داشتن عطر و طعم دلنشين به عنوان اصلى ترين طعم دهند در تهيه شيرينى جات و دسر ها مورداستفاده قرار مى گيرد .

 

 خواص ضد باكترى

 

وانیل حاوی خواص ضد باکتریایی است.

همچنین روغن وانیل نیز  رشد باکتری ها را مهار مى كند  در نتیجه وانیل فایده ای دارد که می تواند به عنوان محصولات ضد باکتری تجاری شود.

با مصرف  نوشيدنى هاى وانیلی بدن شما در برابر باکتری های خطرناک محافظت مى شود.

 

داروهای ضد افسردگى

 

از آنجا که وانیل رایحه ای عالی دارد بنابراین بر روی مغز و سیستم عصبی تأثیر می گذارد.

استرس و افسردگى را كاهش مى دهد همچنین با رایحه ای عالی روحیه را تقويت مى كند.

به عنوان یک داروی ضد افسردگی نیز عمل می کند.

مصرف غذاهاى وانيلى براى اين افراد توصيه مى شود.

زیرا غذاهای وانیلی رایحه ای شیرین دارند علاوه بر اين تحقیقات نشان دادند که وانیل به عنوان  آروماتراپى در رفع علائم کلاستروفوبیا کمک می کند.

وانیل داروی ضد افسردگی

منبع آنتی اکسیدان ها

 

از آنجا که وانیل حاوی اسید وانیل و وانیلین است به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند.

این مواد مغذی به محافظت بدن در مقابل  رادیکال های آزاد و سموم کمک می کند.

مواد مغذی آنتی اکسیدان با اثرات رادیکال آزاد مبارزه می کند و به حفظ سلامت پوست در همان زمان کمک می کند.

عصاره وانيل داراى مكمل سلامتى زيادى است.

 

خواص ضد التهابی

 

وانیل منبع عالی از آنتی اکسیدان هاست و عصاره وانيل داراى خاصیت ضد التهابی است .

عصاره وانیل حاوی مواد مغذی است كه به بدن ما کمک می کند تا سلامتی را حفظ كند.

از ابتلا به بيمارى هايى همچون سرطان ها جلوگيرى مى كند.

 

استفاده به عنوان ضد سرطان

 

عصاره وانیل نوعی نوشیدنی می باشد که  خاصیت ضد سرطانی دارد و از رشد سلول های سرطانی پيشگيرى  می کند

به عنوان يک ضد التهاب قوى عمل مى كند .

سطح کلسترول را پایین می آورد

 

طبق تحقيقات نشان داده شده وانيلين  موجود در عصاره وانیلی پتانسیلی دارد که می تواند سطح کلسترول بدن را کاهش دهد.

منبع پتاسيم

 

عصاره وانیل غنى از پتاسیم است به طوری که برای حفظ تعادل مایعات و تقویت عملکرد مغز، اعصاب و عضلات فواید دارد.

همچنین می توانید عصاره وانیل را به همراه کلم بروکلی، عدس و سالمون  مصرف کنید تا مواد مغذی بیشتری پتاسیم به بدن اضافه شود. پ

تاسیم یک الکترولیت مهم است که در سلامتی نقش بسيار مهمى دارد .

خواص مصرف وانیل

                   خواص مصرف وانیل

 

منبع منیزیم

 

عصاره وانیل منبع خوبی از منیزیم دارد.

این ماده مغذى يک  ماده معدنی حیاتی است که در دانه های وانیلی یافت می شود.

این عنصر برای تنظیم سیستم عصبی و تعادل مواد معدنی مفید است.

علاوه بر این، منیزیم به حفظ فشار خون سالم كمک مى كند  و انرژی مورد نياز بدن را تامين مى كند.

 

منبع منگنز

 

برای تامين نیازهای مغذی مانند منگنز  شما نیاز به مصرف آجیل، دانه و انواع توت ها داريد .

به همین دلیل توصيه مى كنيم عصاره وانيل مصرف كنيد .

علاوه بر این  پودر وانيل  ۳۰ درصد از نیاز روزانه بدن به منگنز را تامين مى كند وانيل با داشتن  مقدار ایده آل منگنز در بدن به تقويت روحيه سالم، متابولیسم و عملکرد سیستم عصبی کمک می کند.

 

منبع کلسیم

کلسیم یک ماده مغذی اساسی برای بدن است وبه عنوان یک ماده معدنی براى  سلامتی استخوان موثر است

افراد برای تقویت  تراكم استخوان به  كلسيم نياز دارد.

شما مى توانيد از عصاره وانيل به عنوان منبع كلسيم استفاده كنيد .

علاوه بر این، می توانید لوبیای سفید و دانه چيا را مصرف کنید تا به طور کامل نیازهای مورد نياز بدن به كلسيم برآورده شود.

منبع کلسیم

                       منبع کلسیم

به كاهش وزن كمک مى كند

 

بسيارى از افراد ترجیح می دهند از میوه و سبزیجات برای داشتن فیبرهای مغذی استفاده كنند .

در نتیجه برای کاهش وزن ار سالاد، زغال اخته، كاهو و آوكادو استفاده مى كنند.

افراد مى توانند عصاره وانیل را به عنوان جایگزین انتخاب كنند چون عصاره وانيل حاوى  مواد مغذی خوبی از جمله ویتامین ها و مواد معدنی است.

عصاره وانيل به شما در تحقق مواد مغذی مورد نیاز هنگام انجام رژیم غذایی کمک می کند.

نوشته های اخیر

یک نظر بدهید