خواص کدو سبز

کدو سبز به عنوان يكى از صیفی جات  كنار طالبى، ملون، و خیار در گروه و خانواده Cucurbitaceae قرار دارد.

كدو سبز از لحاظ علم گياه شناسى بيشتر به عنوان نوعى سبزيجات شناخته شده است اما به عنوان ميوه طبقه بندى مى شود و رنگ كدو از زرد تا سبز تغيير مى كند.

كدو داراى خاصيت درمانى فراوانی است و به درمان آسم و خونريزى هاى معده كمک مى كند.

كدوى سبز در طب سنتى براى پيشگيرى و درمان سرماخوردگى و بيمارى ديگر موثر است.

کدو سبز منبعى از ویتامین ‌ها، مواد معدنی و دیگر ترکیبات گیاهی موثر مى باشد.

ارزش غذايي كدو سبز :

كالري: ۱۷

پروتئين: ۱٫۴ گرم

كربوهيدرات: ۳٫۶ گرم

چربي كل: ۰٫۱۷ گرم

فيبر: ۱٫۵ گرم

ويتامين ث: ۱۱ ميلي‌گرم

کدو سبز تازه

کدو سبز تازه

خواص كدو سبز

كدوى سبز حاوى مقدار زيادى آنتى اكسيدان است و همچنین  مقدار كمى آهن،كلسيم ،روى و ويتامين دارد.

کدو سبز به درمان بيمارى هاىی كه ناشى از كمبود ويتامين سى مثل اسكوريوت است، كمک مى كند.

همچنین کدو سبز از  ابتلا به بيمارى ام اس جلوگيرى مى كند.

کاروتنوئیدهایی مانند لوتئین، زاکسنتین و بتا کاروتن به طور خاص در کدو سبز بسيار زياد است كه در بهبود چشم و قلب موثر است.

كدو سرشار از آب است و براى افرادى كه رژيم غذايى دارند، بسيار مفيد است.

کدو سبز منيعى از آنتی اکسیدان ها، لوتئین و زاکسنتین، ویتامین K و منیزیم است که همه این موارد به تقویت استخوان ها كمک مى كنند.

سالاد کدوسبز

سالاد کدوسبز

كدو سبز داراى طبع سرد و خنک است همچنین خاصيت قليايى دارد.

کدو سبز به کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ كمک مى كند.

فیبر موجود در کدوی سبز نیز می‌تواند به افزایش حساسیت انسولین که موجب تثبیت میزان قند خون شود كمک كند.

كدو سبز داراى فيبر است كه به روده كمک مى كند و باعث كاهش يبوست بهبود بيماريهاى گوارشى مى شود.

کدو سبز سرشار از پتاسیم است که ممکن است با گشاد شدن رگ‌های خونی ، به کاهش فشار خون بالا کمک کند.

فشار خون سالم به كاهش بیماری قلبی و سکته مغزی كمک مى كند.

پست های توصیه شده

یک نظر بدهید

0
انتقال به واتساپ
1
سلام
برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید