خواص حلوا ارده؛يك بمب انرژى طبيعى
حلوا ارده یکی از مواد غذایی پرخاصیت است که بيشتر در وعده صبحانه مورد استفاده قرار مى گيرد حلوا ارده همچنین سرشار از پروتئین و ویتامین ها می باشد و ارزش غذایی بالایی دارد.
حلوا ارده بهترين غذا براى سرد مزاجان
حلوا ارده يكى از مغذی ترین مواد غذايى در صبحانه محسوب می شود که سرشار از پروتئین،ویتامین B، D، E، لستین و حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع است.
حلوا ارده از ترکیب كنجد با شیره یا شکر تهیه می شود و هر گرم آن ۵ کالری و ۳۰درصد چربی دارد. این خوراکی مغذی خواص بسيارى برای سرد مزاجان دارد.
ارزش غذایی حلوا ارده
حلوا ارده داراى ارزش غذايى بالايى است و حاوی مواد و ویتامینهای موجود در کنجد ، پروتئین، ویتامین های گروه ب، ویتامین آ و د، لیستن و حاوی اسیدهای پرچرب غیر اشباع و اشباع نظیر اسید اولئیک است.
طبع حلوا ارده
حلوا ارده داراى طبعى گرم وتر است و برای سرد مزاجان بسيار موثر است.
كاهش وزن با حلوا ارده
براى كاهش وزن حلوا ارده را در سبد غذايى خود قرار دهيد زیرا دیر هضم و ثقیل است و اشتها و ميل به غذا را كم مى كند .
خواص حلوا ارده براى سرد مزاجان
مصرف حلوا ارده باعث افزایش نیروی جنسی و نعوظ آوراست و باعث تقويت بدن مى شود. مصرف حلوا ارده سفتی و سختی و ورم های داخلی و خارجی را نرم می کند.
حلوا ارده قاعده آور است و به درمان بیماری ها ی رحم كمك مى كند.حلوا ارده داراى كالرى بالايى است بنابراین برای کودکان و افراد مسن مفید است زیرا انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند.
کودکان برای تقویت قدرت یادگیری، حافظه و بهبود عملکرد ذهنی خود بهتر است حلوا ارده مصرف كنند.مصرف حلوا ارده به درمان كم خونى و كمبود آهن كمك مى كندبنابراین مصرف آن به زنان و دختران توصیه می شود.
مصرف حلوا ارده به درمان دردهای استخوانی و مفاصل در افراد سرد مزاج كمك مى كند.حلو ارده به كاهش فشار خون كمك مى كند.
مصرف حلوا ارده به دلیل داشتن کلسیم کلسیم و روی موجب تقویت و استحکام استخوانها و دندانها می شود. افرادى که از يبوست رنج مى برند بهتر است حلوا ارده مصرف نمايند.
مصرف ارده از ابتلا به بيمارى های قلبی عروقی جلوگيرى می کند.ارده به دليل داشتن كنجد و خاصيت آنتى اكسيدانى براى جلوگيرى از سرطان در بدن كمك مى كند.
مضرات حلوا ارده
افرادى كه از قند خون بالا رنج مى برند و دچار ديابت شدند حلوا ارده نباید بیش از حد حلوا ارده مصرف نمایند.
مصرف بيش از حد از حلوا ارده باعث ايجاد حفره و پوسیدگی در دندان ها می شود.مصرف بیش از حد حلوا ارده به علت خاصیت ملینی سبب ایجاد اسهال در افراد می شود.
مصرف بیش از حد حلوا ارده به علت بالا بودن میزان چربی و کالری موجود در آن موجب اضافه وزن می شود.طبع حلوا ارده و زياده روى در آن برای افراد گرم مزاج مناسب نیست زیرا باعث غلیظ شدن صفرا و بروز جوش در صورت و بدن آنها میگردد.