خواص توت و تاثير آنها بر سلامتى بدن

خواص ها توت ها بسیار شگفت انگیز میباشد.

توت ها سرشار از ويتامين ها، مواد معدنى ،آنتى اكسيدان ها و مواد مغذى هستند.

توت‌ها از بهترین میوه‌ها هستند که نه تنها دارای طعم بسیار عالی می‌باشند بلکه حاوی فیتوکمیکال‌ها هستند كه باعث سلامتى بدن مى شوند.

توت دارای فیبر بالا و قند نسبتاً پایین است انواع مختلف توت دارای مقادیر متفاوت از مواد مغذی هستند.

توت چيست ؟

بسيارى از افراد معمولا توت را به صورت انواع ميوه هاى خوراكى كوچک تصور مى كنند.

از نظر گياه شناسى توت ميوه اى ساده با دانه ها و گوشت اطراف دانه ها است كه از تخمدان يک گل منفرد توليدمى شود.

پس از نظر گياه شناسى ،انگور ، خيار ،گوجه فرنگى ،پرتقال ،هندوانه ،كدو تنبل و حتى موز را مى توان به عنوان انواع توت دسته بندى كرد.

از آنجايى كه بسيارى از افراد انواع توت را ميوه ى كوچک ،گوشتى ،خوراكى مى شناسند ما در اينجا مى خواهيم ليست انواع توت براساس تعريفى كه در دنياى واقعيت به توت داده شده است را معرفى كنيم نه تعريف گياه شناسى.

معرفی انواع توت ها

كرانبرى

همانطور که گفتیم خواص توت بسیار است.

كرانبرى سرشار از ويتامين Cاست كه حاوى فيبر و آنتى اكسيدان می باشد.

کرانبری طعم ترش دارد كرانبرى هر در تاک هاى نزديک سطح زمين در باتلاق ها رشد مى كنند.

از اين ميوه براى توليد آب ميوه و مربا استفاده مى شود.

اين ميوه طعم بسيار كمى دارد و براى تهيه مربا و آبميوه از شكر استفاده مى شود.

استفاده از آب كرانبرى براى پيشگيرى از عفونت ادرارى موثر است و خاصيت ضد باكتريايى دارد كه به رفع مشكلات دستگاه ادرارى كمک مى كند.

زغال اخته

 زغال اخته داراى گوشت آبدار و طعم شيرين مى باشد .

زغال اخته حاوى مقدار زيادى ويتامين و آنتى اكسيدان است.

طبق مطالعات آنتوسيانين ها كه در زغال اخته وجود دارد باعث تقويت سلامت چشم مى شود.

زغال اخته كم چربى و پر از فيبر و نيز ويتامين K و C است.

زغال اخته تاثير بسيارى در سلامتى قلب و عروق دارد و باعث كاهش كلسترول مى شود.

هاكلبرى

هاكلبرى با زغال اخته بسيار شبيه هم هستند.

هاكلبرى نوع توت وحشى است كه بسیار كم كشت مى شود.

فرق بين هاكلبرى و زغال اخته در تخمها است و قند كمترى نسبت به زغال اخته دارد و مانند ديگر توت ها سرشار از فيبر و آنتى اكسيدان است و كربوهيدرات كمترى دارد.

چوک برى

چوک برى نيز طعم ترشى دارد و شبيه زغال اخته است.

اما رنگ آن تيره تر و سياه تر است چوک برى به دليل داشتن مقادير بالا تانن طعم تلخ دارد و خوردن آن باعث مى شود دهان شما را خشک و تلخ كند.

چوک برى يكى از سالم ترين انواع توت ها براى بهبود سلامت قلب و عروق است كه داراى آنتى اكسيدان مى باشد كه باعث كاهش التهاب  مى شود و از فشار خون و كلسترول جلوگيرى مى كند.

الدربرى

الدربرى يكى از انواع توت هاى تيره و سالم  است كه به صورت خام نبايد مصرف شود.

سرشار از ويتامين Aو C مى باشد و منبع خوبى ار مواد معدنى سالم است.

براى قرار دادن اين ميوه در سبد غذايى خود مى توانيد چاى يا شربت آن را درست كنيد كه براى درمان سرماخوردگى و عفونتهاى تنفسى مفيد است.

آنتوسيانين موجود در الدربرى براى سلامتى قلب كمک مى كند و همچنين سيستم ايمنى بدن را مقاوم مى كند.

لينگو نبرى

نوع ديگر از انواع توت قرمز است كه داراى طعم تلخى است و در بوته هاى كوچک رشد مى كند و به دليل طعم ترش آن بيشتر در تهيه مربا ،شربت يا كمپوت استفاده مى شود.

لینگو بری غنى از ويتامين C و موادمعدنى كمياب آن مى تواند به بهبود محتواى غذايى بسيارى از غذاها كمک كند لينگونبرى فيبر زيادى دارد و به جلوگيرى از لكه هاى قند خون كمك می كند.

بويزنبرى

يک توت تركيبى كه مزه بين لوگن برى ،توت سياه ،تمشک و توت فرنگى است.

اين توت شبيه توت سياه است كه داراى فيبر و حاوى مواد مغذى مهم ،مواد معدنى و ويتامين است كه مصرف آن به كاهش فشار خون كمک مى كند و از جذب چربى در دستگاه گوارش پيشگيرى مى كند.

دانه قرمز و دانه سياه

توت دانه قرمز نوعى توت قرمز است كه در خوشه هايى مثل انگور رشد مى كند.

توت هاى دانه قرمز از نظر اندازه با زغال اخته بسيار شبيه هستند و داراى طعم ترشى هستند .

همچنین غنى از آنتى اكسيدان ها مى باشد كه به سلامتى كمک مى كند توت هاى سياه حاوى مقدار زيادى از انتوسيانين ها نسبت به دانه قرمز است.

توت فرنگى

توت فرنگى ها معمولا به رنگ قرمز است كه داراى ويتامين Cاست از توت فرنگى به عنوان يک دسر خوشمزه استفاده مى شود.

خوردن توت فرنگى به كاهش التهاب ،فشار خون و بهبود سلامت قلب و عروق كمک مى كند.

توت سياه

توت سياه حاوى تركيبات فنلى است و سرشار از ويتامين Cو فيبر است.

مصرف توت سياه تاثير زيادى در سلامتى قلب و عزوق دارد و در مقايسه با انواع توت ها مانند زغال اخته ،كرانبرى، تمشک قرمز،توت سياه يكى از سالم ترين انواع توت است.

تمشک قرمز ،سياه ،طلايى و سفيد

تمشک قرمز در بين ميوه ها در ليست انواع توت سالم قرار دارد.

تمشک فيبر بسيارى دارد و مصرف آن به كاهش خطر ابتلا به بيمارى هاى مزمن مانند سرطان ،بيمارى هاى قلبى و ديابت نوع ٢كمک مى كند.

خواص توت

خواص توت

تمشک سياه

تمشک سياه غنى از آنتوسيانين هستند كه به كاهش التهاب و كلسترول موثر است و از سرطان پيشگيرى مى كند.

تمشک طلايى

تمشک طلايى يک نوع غير معمول توت طلايى است كه داراى خاصيت درمانى است.

دانشمندان اين نوع تمشک را تمشک زرد با فعاليتهاى آنتى اكسيدانى بالا توصيف مى كنند.

تمشک سفيد

تمشک سفيد خيلى به ندرت كشت مى شود و رنگ آن زرد رنگ است كه تقريبا سفيد به نظر مى رسد.

توت سفيد و معمولى

توت هاى معمولى انواع توت ها هستند كه مانند تمشک هاى بلند يا توت هاى سياه هستند و در رنگ هاى مختلف وجود دارند.

انواع توت شامل توت سياه ،بنفش،قرمز و حتى سفيد مى باشد.

توت معمولى از نوع توت شيرين است كه طعم دار است كه مى توانيد توت تازه را بخوريد.

توت سفید و معمولی داراى مواد مغذى سالم موجود در توت ها با بهبود سلامت قلب و عروق،كمک به مديريت ديابت نوع ٢و كمک به جلوگيرى از چاقى همراه است.

انواع توت هاى عجيب و غريب

در اينجا مى خواهيم نگاهى به ليست انواع توت هايى كه به عنوان غذاهاى فوق العاده دسته بندى مى شوند بياندازيم:

توت آساى

توت هاى كوچک بنفش سياه است كه شبيه انگور است و در درخت نخل آساى رشد مى كنند.

تهيه كردن تازه اين نوع توت بسيار سخت است اما فوايد زيادى براى سلامتى دارد

يكى از رايج ترين راه ها بهرمندى از اين توت تيره خريد آن به صورت پودر است پودر توت آساى داراى پلى فنول ها و ساير آنتى اكسيدان ها است.

فيزياليس (انگور فرنگى شنل دار )

نوعى توت نارنجى كه متعلق به ميوه ها در خانواده شبدر است كه داراى چربى كم و فيبر زيادى است كه داراى انتى اكسيدان بالايى دارد.

 كاهش التهاب ،تقويت سيستم ايمنى بدن و همچنين مواد مغذى براى بينايى كمک مى كند.

اين ميوه داراى طعم شيرينى است اين ميوه را بصورت خام يا مى توانيد در اسموتى مصرف كنيد.

انواع توت ها

انواع توت ها

كلادبرى

كلادبرى توت زمستانى هستند كه شبيه تمشک هاى نارنجى ريز هستند و طعم تيز دارند.

اين نوع توت ها بسيار مغذى هستند كه اين توت ها در اسكانديناوى به طور طبيعى رشد مى كنند.

در مقايسه با انواع توت ها منبع خوبى از پروتئين گياه است و كلابردى حاوى انتى اكسيدان به شكل ويتامين A،اسيدسيتريك و آنتوسيانين ها است.

پاينبرى

پاينبرى يک توت سفيد رنگ كه طعم آن مانند آناناس است پاينبرى با گوشت سفيد كم رنگ و دانه هاى قرمز روشن است و فيبر بسيارى دارد و حاوى مقدار كمى ويتامين و مواد معدنى است.

سلمونبرى

سلمونبرى نوعى ميوه توت طلايى يا نارنجى رنگ است .

اين نوع توت ها براى سلامتى بسيار مفيد هستند و  همانند انواع توت ها از نظر كالرى،چربى ،فيبر و ويتامين ها بسيار كمى دارند .

این میوه بسيار شيرين و آبدار هستند.

پست های توصیه شده

یک نظر بدهید

0
انتقال به واتساپ
1
سلام
برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید