نگهداری از دانه و پودر قهوه ، بهترين دما و محيط نگهدارى قهوه براى حفظ عطر و طعم

آيا نگهدارى از دانه قهوه و پودر قهوه را مى دانيد ؟ قهوه نبايد در مقابل نورخورشيد و گرماى زياد و رطوبت نگهدارى شود. براى داشتن يك قهوه خوش طعم نياز داريد نكاتى را رعايت كنيد. كه طعم و بوى قهوه محفوظ بماند.

دانه هاى قهوه را در معرض هوا و دماى يخچال قرار ندهيد .گرما و رطوبت و جريان هوا باعث مى شود كه قهوه طعم و مزه خود را از دست بدهد. براى حفظ كردن طعم و بو قهوه را در ظرف هاى شيشه اى درب دار قرار دهيد. و در دماى محيط نگهدارى كنيد و در يخچال قرار ندهيد. جلوى آفتاب و نور خورشيد قرار ندهيد. چون كيفيت خود را از دست مى دهد.

بهتر است داخل كابينت نگهدارى كنيد و در جاى خشك و خنك نگهدارى كنيد. منظور از خشك و خنك همان دماى محيط است . دانه هاى قهوه را در جاهاى گرم آشپزخانه قرار ندهيد چون كيفيت خود را از دست مى دهند.

به مقدار لازم قهوه بخريد

هميشه هنگام خريد قهوه به اندازه نياز خريدارى كنيد. چون بعد از بو دادن ، قهوه عطر و بوى خود را از دست مى دهد. دانه قهوه را در جريان هوا قرار ندهيد. هميشه قهوه را در ظرف هاى درب دار و شيشه اى نگهدارى كنيد. يا در ظرفهاى مات كه نور از آن عبور نكند.

براى طعم و بوى بهتر قهوه مى توانيد هنگام آماده كردن قهوه ، دانه قهوه را به پودر (آسياب ) تبديل كنيد. و اگر امكان آسياب كردن نداريد و بصورت پودر قهوه مى خريد حتما در ظرفهاى مناسب نگهدارى كنيد .

نگهداری از دانه و پودر قهوه

نگهداری از دانه و پودر قهوه

فریز کردن دانه قهوه

يكى از مهمترين خصوصيات يك قهوه خوشمزه و خوش طعم، تازه بودن دانه هاى قهوه است. كه تاكيد كارشناسان قهوه بر اين است كه همان لحظه بعد از پودر شدن، قهوه آماده خوردن است. و هيج وقت قهوه را در يخچال نگهدارى نكنيد. به دليل اينكه قهوه قدرت جذب سريع رطوبت دارد و رطوبت محصولات داخل يخچال را به خود مى گيرد.

در فريز كردن دانه قهوه بايد توجه داشت كه مدت زمان زيادى نبايد فريز كرد.نهایت ٧الى ١٠روز . قهوه را در كيسه هاى مخصوص فريز كنيد. و هواى داخل كيسه باید گرفته شود. مى توانيد آن را داخل يك كيسه ديگر قرار دهيد تا از عبور نور محفوظ بماند. و هر دفعه به ميزان نياز از آن خارج كنيد و حتما قبل از آماده كردن قهوه و آسياب كرد در دماى محيط قرار دهيد.

استند فروشگاهی قهوه

فروشگاه هایی که قهوه یکی از محصولات آن می باشد، به دلیل اینکه این محصول را به صورت عمده و مقدار زیاد در فروشگاه دارند ، باید دقت کنن که طوری نگهداری شود که کیفیت خود را از دست ندهد. و تازه بماند که مشتری در زمان خرید از خرید خود راضی باشد. رضایت مشتری او را به مشتری دائمی تبدیل کرده. و باعث افزایش فروش و سوددهی می شود.

نگهداری از دانه و پودر قهوه با استندها

نگهداری از دانه و پودر قهوه با استندها

بنابراین بهتر است از قفسه و استند فروشگاهی قهوه استفاده کنید. این استندها مانع ورود رطوبت و گرد و غبار به داخل محفظه ها می شود. و عطر و طعم دانه های قهوه از بین نمی رود.

نوشته های اخیر

یک نظر بدهید

0
انتقال به واتساپ
1
سلام
برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید