پروتئین های موجود در میوه خشک

میوه‌های خشک دارای پروتئین میباشند که جزء یکی از بهترین گزینه‌ها برای تامین پروتئین هستند.

بسيارى از ما فكر مى كنيم که میوه‌ها و سبزی‌ها اجزای مهم هر رژیم غذایی سالمی هستند.

اما شیرینی میوه‌های خشک باعث شده عده‌ای به آن‌ها بیشتر به چشم شيرينى نگاه کنند نه یک میان وعده ‌سرشار از مواد مغذی.

میوه خشک چیست؟

میوه‌ی خشک همان میوه‌ی تازه است.

 آن میوه آبش را ازدست داده و با روش هاى مختلفى همچون از طریق خشک شدن زیر آفتاب يا به‌وسیله مواد رطوبت‌زدایی که به‌سرعت رطوبت را از میوه می‌گیرند خشک شده است.

اما بهترین چیز درباره‌ی میوه‌های خشک این است که در اکثر موارد همان مواد مغذی میوه‌ی تازه را در خود حفظ می‌کنند.

در هنگام خشک كردن ميوه هاى خشک مقدارى از ويتامين C موجود از بين مى رود ولى مينرال ها ،آنتى اكسيدان ،فيبر و ديگر اسيدهاى ارگانيک را در خود حفظ مى كند.

فواید میوه خشک

مزيت میوه‌ی خشک این است که حجمش به ‌شدت کمتر از میوه‌ی تازه است .

علاوه بر حجم کم،زمان ماندگاری میوه خشک هم خیلی بیشتر است.  میوه‌های خشک به دلیل داشتن مقادیر فراوان مواد مفید و ضروری برای بدن یک میان‌وعده‌ی محبوب هستند.

بررسی انواع میوه خشک

گلابى خشک

در اين ميوه خشک مقادیر قابل‌توجهی از مس، آهن، ویتامین K. و ویتامین C. به‌اضافه‌ی مقادیر فراوانی از پتاسیم و مقدار کمی هم سدیم  وجود دارد.

به دليل اينكه در هر فصلى گلابى يافت نمى شود، میتوانید گلابی زا خشک کنید .

خشک شده اين ميوه هميشه در دسترس شما خواهد بود.

 استفاده از گلابی خشک باعث كاهش فشار خون میشود زیرا مقدار زیادی پتاسیم دارد.

پتاسیم باعث گشاد شدن عروق می‌شود .گلابی خشک جریان خون را بهبود می‌بخشد و استخوان‌ها را محکم‌تر می‌کند.

سیب خشک

کالری موجود در سیب به مقدار قابل‌توجهی کمتر از سایر میوه‌هاست و براى كاهش وزن بسيار مناسب است .

سيب خشک براى كاهش فشار موثر  است.

سيب خشک منبع خوبى از ویتامین B۵ و ویتامین B۳، ویتامین C، مس، منیزیم، سلنیوم، پتاسیم و آهن میباشد.

انجير خشک

انجیر خشک کلسترول را کاهش می‌دهد، سطح قند خون را كنترل مى كند و در تقويت مفاصل نیز كمک مى كند.

انجير خشک داراى پتاسيم ،ویتامین k، آهن، منیزیم و کلسیم مى باشد.

انواع انجیر

                           انواع انجیر

 

آلو خشک

مصرف آلو به درمان یبوست كمک می‌کند و خاصیت ملینی خوبی دارد همچنین دستگاه ایمنی بدن را تقویت می‌کند و استحكام استخوانی را بالا می‌برد . آلو خشک مقدار زيادى ویتامین C، ویتامین K، پتاسیم و مس دارد.

هلو خشک

هلوى خشک مقدار زيادى از ویتامین A و آهن و کلسیم و ویتامین C را دارد. هلو مقادیر زیادی ویتامین A و آنتی‌اکسیدان دارد مصرف آن به سلامت سيستم گوارش كمک مى كند  همچنین دیابت و کلسترول پایین می‌آورد.

زرد آلو خشک

زردآلوی خشک به خاطر مقادير زياد فیبر خوراکی که دارد برای رشد و بهبود گوارش موثر است.

زرد‌آلو حاوی مقادیر زیادی از ویتامین A و آنتی‌اکسیدان‌های کاروتنویید است كه بينايى را بهبود مى دهد.

زردالو به دليل داشتن پتاسيم به كاهش فشار خون كمک مى كند.

كشمش

كشمش به خاطر داشتن منگنز و آهن به درمان فشارخون بالا و بهبود سلامت استخوان کمک می‌کند و براى بالا بردن گردش خون و رفع يبوست بسيار مفيد است. کشمش مقادیر زيادى از پتاسیم، منگنز و آهن را به بدن مى رساند.

انواع کشمش

                  انواع کشمش

سرخالوى خشک

سرخالوی خشک در میان سایر میوه‌های خشک خیلی معروف نیست اما این میوه به تقويت سیستم ایمنی بدن كمک مى كند.

  به علت داشتن مقادیر بالای پروتئین برای رشد و تقویت عمومی بدن بسیار مفید است.

نوشته های اخیر

یک نظر بدهید

0
انتقال به واتساپ
1
سلام
برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید