ارتباط بین آجیل و میوه
آجيل ها بسيار سالم هستند و حاوى مواد مغذى مى باشند. اما بايد بدانيم آجيل ها در كدام گروه طبقه بندى مى شوند. آجيل ها در گروه ميوه ها و سبزيجات قرار دارند .
آجيل ها يكى از سالم ترين خوراكى ها براى ميان وعده ها است .علاوه بر خوشمزه بودن براى سلامتى نيز بسيار مفيد هستند.
آجیل برای سلامتی قلب نیز مفید میباشد.
تفاوت بين ميوه ها و سبزيجات
براى اينكه بدانيد آجيل ها در گروه سبزيجات يا ميوه ها هستند ،درک تفاوت هاى اين دو گروه غذايى مهم است.
ميوه ها و سبزيجات در رده بندى گياهشناسى مربوط به آشپزى هستند.
رده بندى گياه شناسى مبتنى بر ساختار و عملكرد گياهان است.
ميوه ها از گل گياهان رشد مى كنند و بذر براى توليد مثل دارند.
سبزيجات از بخش هاى ديگر مثل ريشه ، ساقه و برگ بوجود مى آيند .
استفاده از طعم میوه ها در غذا
از طرفى بستگى به طعم دارند كه ميوه ها بخاطر ترش و شيرين بودن در دسرها و شيرينى جات و آبميوه جات بكار مى روند، ولى سبزيجات معطر و تلخ هستند براى سالادها و سوپ ها و خورشت ها استفاده مى شوند .
دسته بندی آجیل
از نظر گياه شناسى آجيل ها در گروه ميوه ها هستند .
همچنین داراى يک دانه خوراكى با يک پوسته كه قابل خوردن نيستند و هنگام رسيده شدن پوسته آنها باز نمى شود.
بسيارى از ميوه هايى كه آن را آجيل مى دانيد بذر دروپ ها هستند ،ميوه هايى كه گوشت آنها يک لايه واحد با يك دانه در داخل محصور است .
كه به عنوان نمونه ،مغز بادام ،بادام زمينى ،آجيل برزيل ،گردو ،آجيل ماكاداميا ،پسته و بيشتر آجيل هاى ديگر بذر دروپ هستند .
آجيل هاى واقعى شاه بلوط،بلوط و فندق است .
بادام زمينى يكى از معروف ترين آجيل هاى جهان است ،كه از نظر گياه شناسى يك سبزى محسوب مى شود .
حبوبات یا میوه جات؟
از نظر غذايى ،آجيل ها به دليل دارا بودن پروتئين به حبوبات نزديكتر هستند تا ميوه جات .
تركيب آجيل در رژيم غذايى شما
بيشتر آجيل ها بذر ميوه ها به حساب مى آيند و بسيار سالم هستند .
آجيل ها منبع خوبى از پروتئين گياهى ،چربى ،فيبر ،آنتى اكسيدان ها و ويتامين ها و مواد معدنى از جمله ويتامين E، منيزيم ،مس و سلنيوم هستند .
براى سلامتى و بهبود سلامت قلب و كاهش التهاب و منترل سطح قند خون كمک مى كند.
آجيل به دليل دارا بردن پروتيئين بالا به عنوان يک منبع پروتئين بجاى ميوه و سبزيجات استفاده مى شود.
آجيل داراى كالرى زيادى مى باشد به همين دليل ١٤گرم آجيل را معادل ٢٨گرم از ساير منابع پروتئينى مانند گوشت ،مرغ ،تخم مرغ يا غذاهاى دريايى در نظر گرفته شده است .
بايد وعده هاى كمترى از آجيل به جاى ساير غذاهاى غنى از پروتئين مثل گوشت ،تخم مرغ و … بخوريد .
آجيل ها را مى توان بطور كامل ،خرد شده يا به عنوان كر آجيل استفاده كرد .و لذت برد و مى توان به طور متنوعى بوداده ،خام ،نمكى يا بدون نمک با طعم تهيه كرد ولى بهتر است بصورت خام يا بو داده تهيه كنيد .
استند فروشگاهی مخصوص آجیل و میوه خشک
اکثر فروشندگان به دلیل محدودیت فضا در فروشگاه خود همچنان به شیوه سنتی محصولات فله را به فروش میرسانند که این روش با توجه به بیماری کرونا، بسیار خطرناک میباشد زیرا محصولات فله بسته بندی نیستند و ویروس به راحتی به داخل محصول نفوذ میکند.
استند های فروشگاهی آکاربو فضایی بسیار محدود را در فروشگاه شما اشغال میکند در عین حال بیشترین نوع محصول را نگهداری میکنند.