چند ماده غذايى كه مى توانند خطر ابتلا به سرطان را كاهش دهند

بسيارى از غذاها و خوراكى ها سرشار ار ترکیبات موثرى هستند که خطر ابتلا به سرطان را كاهش مى دهند .

آنچه مصرف مى شود می تواند به بسیاری از جنبه های سلامتی شما از جمله خطر ابتلا به بيمارى هاى قلبى ،ديابت و سرطان تأثیر بگذارد .

مشخص شده است که رشد سرطان به ویژه تحت تاثیر رژیم غذایی است.

بسیاری از غذاها و خوراكى ها سرشار از ترکیبات موثرى هستند که می توانند به کاهش رشد سرطان کمک کنند.

همچنین چندین مطالعه نشان می دهد که مصرف بیشتر برخی از مواد غذایی مى تواند باعث کاهش خطر بیماری شود .

در ادامه به بررسی مواد غذایی کاهش دهنده احتمال ابتلا به سرطان میپردازیم:

 

 

کلم بروکلی

کلم بروکلی سرشار از سولفورافان است یک ترکیب گیاهی موجود در سبزیجات چلیپایی که دارای خاصيت ضد سرطانی دارد.

طبق مطالعه آزمایش لوله ای نشان داد که سولفورافان موجود در سبزيجات اندازه و تعداد سلولهای سرطانی پستان را تا حدودى کاهش می دهد.

به همین ترتیب یک مطالعه حیوانی نشان داد که درمان موش با سولفورافان به از بین بردن سلول های سرطانی پروستات کمک می کند .

حجم تومور را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

کلم بروکلی حاوی سولفورافان ترکیبی هستند كه باعث مرگ سلول تومور و کاهش اندازه تومور درلوله آزمایش و حیوانات شده است.

برخی مطالعات همچنین نشان داده اند که مصرف بیشتر سبزیجات مانند کلم بروکلی به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ كمک مى كند.

 

هويج

چندین مطالعه نشان داده است که مصرف هویج به طور منظم به کاهش خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان كمک مى كند.

به عنوان نمونه یک تجزیه و تحلیل نتایج پنج مطالعه را بررسی کرد و نتیجه گرفت که مصرف هویج خطر سرطان معده را تا ۲۶٪ کاهش مى دهد .

مطالعه دیگر نشان داد که مصرف هویج به طور منظم ۱۸ ٪ممكن است ابتلا به سرطان پروستات كاهش دهد .

در یک مطالعه رژیم های غذایی هزار و ۲۶۶ شرکت کننده با و بدون سرطان ریه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

این مطالعه نشان داد که افراد سیگاری که هویج مصرف نمى كنند سه برابر بیشتر از ساير افراد در خطرابتلا به سرطان ریه قرار می گیرند.

در قياس با افرادى که هویج بیش از یک بار در هفته مصرف مى كنند.

 

 

لوبيا

 

لوبيا حاوى فيبر است كه به محافظت در برابر سرطان روده كمک مى كند.

طبق مطالعاتى كه بر روى هزار و ۹۰۵ نفر با سابقه تومورهای روده بزرگ و روده بزرگ انجام شد و نشان داد،

افرادى که به طور منظم لوبیای خشک و پخته شده مصرف می کنند به كاهش عود تومور كمك مى كند.

با توجه به مطالعات مصرف چند وعده لوبیا در هر هفته فیبر دریافتی شما را افزایش مى دهد و به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک مى کند.

لوبیا حاوى فیبر است که در برابر سرطان روده بزرگ محافظت مى كند.

مطالعات انسانی و حیوانی نشان داده است که مصرف منظم لوبیا می تواند خطر تومورهای روده بزرگ و سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.

 

خواص لوبیا چیتی

خواص لوبیا

 

توت

 

توت حاوى آنتوسیانین است رنگدانه های گیاهی که خواص آنتی اکسیدانی دارند باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان مى شود.

در یک مطالعه انسانی ۲۵ نفر كه مبتلا به سرطان روده بزرگ بودند به مدت هفت روز با عصاره زغال اخته تحت درمان قرار گرفتند.

مشخص شد توت باعث کاهش رشد سلول های سرطانی می شود.

برخی از آزمایشات آزمایشگاهی و حیوانی نشان داده اند که ترکیبات موجود در توت به رشد و گسترش انواع سرطان را کاهش مى دهد .

دارچین

 

دارچین به دلیل مزایای سلامتی از جمله در کاهش قند خون و تسکین التهاب شناخته شده است .
علاوه بر این برخی از آزمایش های آزمایشگاهی و حیوانی نشان داده اند که دارچین ممکن است به جلوگیری از گسترش سلولهای سرطانی کمک کند.

یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که عصاره دارچین به کاهش سلولهای سرطانی كمک مى كند.

یک مطالعه آزمایش لوله ای دیگر نشان داد که روغن دارچین رشد سلولهای سرطانی سر و گردن را مهار می کند وبه كاهش تومور كمک مى كند .

مطالعات آزمایشگاهی و آزمایشگاهی حیوانات نشان داده است که عصاره دارچین خواص ضد سرطانی دارد و به کاهش رشد تومورها کمک مى كند.

 

روغن زیتون

روغن زیتون مزایای بسيارى براى سلامتی دارد كه یکی از مواد اصلی رژیم مدیترانه ای به حساب مى آيد .

چندین مطالعه نشان داده اند که مصرف بیشتر روغن زیتون به محافظت در برابر سرطان کمک مى كند.

چندین مطالعه نشان داده است که مصرف منظم از روغن زیتون به کاهش خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان كمك مى كند.

 

زردچوبه

زردچوبه ادویه ای است که به دلیل خواص تقویت کننده سلامتی بسیار شناخته شده است

حاوى کورکومین است ماده موثره آن یک ماده شیمیایی با اثرات ضد التهابی ،آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی است.

در یک مطالعه اثرات کورکومین بر روی ۴۴ نفر مبتلا به ضایعاتی در روده بزرگ که سرطانی شده اند نشان داده شد بعد از ۳۰ روز ، ۴ گرم کورکومین روزانه تعداد ضایعات موجود راکاهش می دهد.

در یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داده شد که کورکومین با هدف قرار دادن آنزیمی خاص مربوط به رشد سرطان گسترش سلولهای سرطانی روده بزرگ را کاهش می دهد

خواص زردچوبه

خواص زردچوبه

نوشته های اخیر

یک نظر بدهید

0
انتقال به واتساپ
1
سلام
برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید