خواص هسته زرد آلو

هسته زردآلو مانند بادام است ولى كوچكتر از بادام و سفيد رنگ است كه هنگام خشک شدن قهوه اى مى شود.

برخى افراد بر اين باورند كه اين هسته خاصيت ضد سرطانى دارد كه در داخل پوسته ى هسته ى زردالو قرار دارد.

در حال حاضر ثابت نشده است كه اين هسته مى تواند در مقابل سرطان مقابله كند . دانشمندان تاكيد كردند كه امكان دارد كه تركيبات مصرى در هسته زردالو يافت شود كه به سيانيد در بدن تبديل مى شود.

مصارف هسته زردآلو

در مصر دانه گشنيز و نمک را با هسته زردآلو  تركيب كرده و يک دسر و ميان وعده سنتى معروف Dokka درست مى كنند.

در بعضى از لوازم ارايشى توليد كنندگان از هسته ى زردالو استفاده مى كنند.

ارزش غذایی هسته زردآلو

۴۵ الی ۵۰ درصد روغن
۲۵ درصد پروتئین
۸ درصد کربوهیدرات
فیبر ۵ درصد

خواص هسته زردآلو

خواص هسته زردآلو

هسته زرد آلو داراى چربى سالم است كه كلسترول بد بدن را كاهش مى دهد همچنین حاوى امگا۶ و امگا۳ هستند .

براى پيشگيرى بيمارى قلبى و سلامت بدن كمک مى كند.

هسته زرد آلو حاوى تركيبات شيميايى آميگدالين است كه با سرطان مبارزه مى كند. آميگدالين با نام هاى مختلف داراى خواصى مختلفى هستند كه در زمينه مبارزه با سرطان است.

آنيگدالين در بدن به سيانيد تبديل مى شود و سيانيد براى از بين بودن سلول هاى سرطانى استفاده مى شود كه باعث کاهش رشد تومور میشود.

هشدار

تبدیل شدن آميگدالين به سياتيد در بدن موحب ضرر میشود و مصرف بيش از حد مغز هسته ى زردالو باعث حال تهوع و سرگيجه و ضعف مى شود.

ميزان موفقيت هسته زرد آلو در درمان سرطان

هيج تحقيقاتى نشان نمى دهد كه هسته زرد آلو در درمان سرطان موثر است

اسيد هاى چرب

دونوع اسيد چرب ضرورى امگا۶ و امگا ۳وجود دارد روغن هسته زرد الو براى سلامتى بدن بسيار ضرورى مى باشد اما بدن انسان قادر به توليد اسيد هاى چرب نيست و بايد از طريق موارد غذايى تهيه شود.

امگا ۶ نقش بسزايى در رشد مغز ذارد  همچنين اين اسيدها به رشد پوست و مو كمک مى كند و سوخت و ساز بدن را كنترل مى كنند و باعث مى شوند سلامت استخوان ها حفظ شود.

ويتامين ها و مواد معدنى

روغن هسته زرد آلو حاوى ويتامين E است كه خاصيت ضد آنتى اكسيدانى دارد.

آميگدالين چيست؟

اميگدالين يک ماده طبيعى است كه در هسته هاى زردالو ،گيلاس، سيب، هلو ،شبدر،لوبيا يافت مى شود. اميگدالين به سیانبد تبدیل مى شود كه يک ماده شيميايى است و همچنین کشنده است.

عوارض هسته زردآلو

عوارض هسته زردآلو

عوارض مصرف سیانید

سردرد

حالت تهوع

استفراغ

گرفتگی شکم

سرگیجه

ضعف

سردرگمی ذهنی

تشنج

مشکلات گردش خون و ایست قلبی

عدم توانایی نفس کشیدن

کما

مرگ

سيانيد باعث مى شود سلولهاى بدن نتوانند از اكسيژن استفاده كنند همچنین سلول ها كشته شوند و در دو قسمت مغز و قلب بسيار تاثير گذار است و ضرر دارد.

طبق نتايج تحقيقات ۰٫۵-۳٫۵ میلی گرم (میلی گرم) سیانید به ازای هر کیلوگرم (کیلوگرم) از وزن بدن مى تواند كشنده باشد.

مصرف ۵۰تا ۶۰ هسته زردالو باعث مى شود سيانيد وارد بدن شما شود و مسموميت ايجاد کند. مصرف بيش از حد آن برای بيماران سرطانى بسيار خطرناک است افرادى كه دوز بالا مصرف مى كنند در خطر مسموميت هستند.

اداره ايمنى مواد غذايى اروپا هشدار داده است كه مصرف يک وعده هسته زرد الو (۳) عدد مى تواند بزرگسالان را در معرص سيانيد قرار دهد و يک هسته كوچک براى كودكان بسيار خطرناک و سمى است.

‏EFSA تاكيد می کند که هیچ کس نباید به ازای هر کیلوگرم وزن بدن بیش از ۲۰ میکروگرم (میلی گرم) سیانید مصرف کند این میزان مصرف را به یک هسته برای بزرگسالان محدود می کند حتی نصف هسته بیش از حد مجاز برای کودکان خواهد بود

ارزش غذایی هسته زردآلو

ارزش غذایی هسته زردآلو

لوتريل چيست

لوتريل همان ويتامين B-17 است نوعى مصنوعى اميگدالين است اين دارو براى درمان سرطان است. لوتريل توسط واكنش شيميايى با آب از اميگدالين توليد مى شود.

مصرف لوتريل به صورت زير موجود است:

لوسیون پوست
قرص خوراکی
تزریق
مایع وارد شده به داخل روده

سازمان داروى ايالات متحده مصرف لوتريل را تاييد نمى كند.

در حال حاضر هيج مدرك علمى استفاده از لوتريل براى درمان سرطان وجود ندارد.

ويتامين B-15 چيست؟

ويتامين(كلسيم پنگامات ) موجود در هسته ى زرد الو در درمان سرطان توصيه مى شود طبق تحقيقات دانشمندان بنگامات كلسيم مى تواند موجب جهش ژنتيكى شود و ۹۰%باعث درمان سرطان مى سود.

پست های توصیه شده

یک نظر بدهید

0
انتقال به واتساپ
1
سلام
برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید