اهمیت قفسه بندی انبار در نظم انبار

مهمترین نکته ای که در هر کاری وجود دارد، داشتن نظم و نظام مشخص است. یکی از مکان هایی که داشتن نظم در آن قابل توجه است، انبارها هستند. اگر انبار ها منظم نباشند، انبارگردان ها دچار سردرگمی میشوند و نمیتوانند آمار صحیحی از موجودی انبارشان داشته باشند. همچنین دسترسی آسان به اقلام، کاهش میزان ضایعات ناشی از چیدمان نامناسب وجود دارد. لذا میتوانند سیستم قفسه بندی انبار را، برای انبار خود اجرا کنند.

انواع قفسه بندی انبار

قفسه های انبار انواع مختلفی دارند: سیستم قفسه بندی متحرک و سیستم قفسه بندی ثابت. در قفسه بندی متحرک قفسه ها را میتوان جا به جا کرد و امکان جداسازی نیز وجود دارد. اما در قفسه بندی ثابت امکان حمل وجود ندارد .

قفسه بندی های متحرک عبارتند از: قفسه بندی شاتل درایوین ، موبایل ، خود جریان ، خود تغذیه ، خود برگشت ، بایگانی متحرک.

قفسه بندی های ثابت عبارتند از: قفسه بندی پالت ، خود راهرو ، بازویی، کفپوشدار سنگین ، کفپوشدار سبک ، مشبک ، دفتری ، راهرو باریک.

قفسه بندی انبار

قفسه بندی انبار

اصول چیدمان انبار

در ابتدا لازم است که اطلاعات کاملی از اقلام موجود در انبار داشت. مثل این که بدانیم وزن کالا سبک است یا سنگین و کالا پرمصرف است یا خیر. بهتر است که کالاهایی را که پرمصرف هستند، را در نزدیکی درب انبار و نزدیک به مکانی که بارگیری صورت میگیرد چیده شود.

بهتر است کالاهای فاسد شدنی و غیر فاسد شدنی را از یکدیگر تفکیک کرد.

نوع چیدمان بهتر است به گونه ای باشد که امکان سقوط اجناس وجود نداشته باشد.

کالاهایی که حساس هستند و ممکن است آتش سوزی به پا کنند، را بهتر است در مکان هایی که مجهز هستند نگهداری شوند.

از نکات بسیار مهم میتوان به این نکته اشاره کرد که محل قرار گرفتن قفسه ها خط کشی شود. تا هنگام جابجایی مشکل ایجاد نشود. و براحتی بتوان قفسه را به جای خود برگرداند.

قفسه ها را باید به نحوی چید که امکان نظافت وجود داشته باشد.

پست های توصیه شده

یک نظر بدهید

0
انتقال به واتساپ
1
سلام
برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید