٩ آجيلى كه به سلامتى بيشتر ما كمک مى كنند

 

آجيل ها يكى از خوراكى هاى سالم هستند كه مى توان در ميان وعده از آنها استفاده كرد. با اينكه چربى زيادى دارند ولى چربى هاى موجود در آجيل سالم هستند و منبع خوبى از فيبر و پروتئين را دارا مى باشند.

طبق تحقيقات آجيل مزاياى سلامتى مختلفى دارد و به كاهش بيمارى هاى قلبى كمک مى كند.

مزاياى خوردن آجيل

آجيل منبع خوبى از چربى ،فيبر و پروتئين است.

بيشتر چربى موجود در آجيل ها چربى هاى تک اشباع نشده و همچنين چربى هاى چند اشباع نشده  امگا٦ و امگا ٣ هستند با اين حال آنها حاوى چربى اشباع شده هستند.

آجيل ها داراى ويتامين و مواد معدنى از جمله منيزيم و ويتامين Eهستند.

در رژيم، غذايى هایى كه از آجيل استفاده مى شود بطور قابل توجهى بر افزايش و كاهش وزن تاثير مى گذارد.

آجيل ها خطر ابتلا به سندروم متابوليک مانند فشار خون بالا و كلسترول را كاهش مى دهند.

آجيل. خطر ابتلا به ساير بيمارى هاى مزمن را كاهش مى دهد بطور نمونه مصرف آجيل به كنترل سطح قند خون كمک كرده و خطر ابتلا به برخى از سرطان ها را كاهش مى دهد.

بادام

بادام حاوى مواد مغذى است و سطح كلسترول را كاهش مى دهد.  بادام داراى كالرى كمى است و به كاهش وزن كمک مى كند و همچنين به کاهش فشار خون در افراد چاق يا داراى فشار خون بالا كمک مى كند.

خوردن يک وعده غذايى با يک اونس بادام به كاهش قند خون كه بعد از غذا اتفاق مى افتد تا سى درصد در افراد مبتلا به ديابت كمك می كند اما در بقيه افراد ميزان قابل توجهى ندارد.

همچنين بادام التهاب در مبتلايان به ديابت نوع ٢كاهش مى دهد.

يك وعده بادام ٢٨گرم حاوى:

كالرى ١٦١

چربى ١٤گرم

پروتئين ٦گرم

كربوهيدرات ٦گرم

فيبر ٣.٥گرم

ويتامين ٣٧٪؜

منيزيم ١٩٪؜

خواص مصرف بادام

                   خواص مصرف بادام

پسته

پسته دانه اى از آجيل است كه داراى فيبر بالايى مى باشد. پسته سطح كلسترول را كاهش مى دهد خوردن پسته به صورت روزانه باعث افزايش كلسترول خوب مى شود.

پسته از خطر بيمارى قلبى ،فشار خون وزن و وضعيت اكسيداتيو پيشگيرى مى كند.

يک وعده پسته ٢٨گرم حاوى

كالرى ١٥٦

چربى ١٢.٥گرم

پروتئين ٦گرم

كربوهيدرات ٨گرم

فيبر ٣گرم

ويتامين اى ٣٪؜

منيزيم ٨٪؜

 

خواص پسته

                      خواص پسته

گردو

يک آجيل بسيار پر طرفدار و منبع اسيد چرب امگا ٣ آلفت لينولنيک است. گردو نيز بيمارى هاى قلبى را بهبود مى دهد و داراى مقدار زيادى مواد مغذى است.

مصرف گردو به طور قابل توجهى كلسترول كلى و كلسترول LDL را كاهش مى دهد و سطح كلسترول خوب را افزايش        مى دهد.

گردو سيستم گردش خون را بهبود مى دهد و به كاهش التهاب كمک مى كند و نقش مهمى در درمان بيمارى هاى مزمن دارد.

يك وعده گردو ٢٨گرم حاوى

كالرى ١٨٢

چربى ١٨گرم

پروتئين ٤گرم

كربوهيدرات ٤گرم

فيبر ٢گرم

ويتامين اى ١٪؜

منيزيم ١١٪

؜

خواص گردو

                       خواص گردو

بادام هندى

بادام هندى حاوى مواد مغذى است طبق تحقيقات مصرف بادام هندى علائم سندرم متابوليک را كاهش مى دهد . افرادى كه بادام هندى مصرف مى كنند كمتر دچار فشار خون مى شوند بادام هندی كلسترول خوب را افزايش مى دهد.

يک وعده بادام هندى ٢٨گرم حاوى

كالرى ١٥٥

چربى ١٢گرم

پروتئين ٥گرم

كربوهيدرات ٩گرم

فيبر ١گرم

ويتامين اى ١٪؜

منيزيم ٢٠٪؜

گردو آمريكايى

گردو آمريكايى بيشتر در دسر ها استفاده مى شود و حاوى مواد مغذى مى باشد. گردوى امريكايى كلسترول LDLبد را در افرادى كه سطح كلسترول طبيعى دارند كاهش مى دهد .

گردو آمريكايى حاوى پلى فنول است كه مانند آنتى اكسيدان ها عمل مى كنند.

يک وعده گردو ٢٨گرم حاوى

كالرى ١٩٣

چربى ٢٠گرم

پروتئين ٣گرم

كربوهيدرات ٤گرم

فيبر ٢.٥گرم

ويتامين ٢٪؜

منيزيم ٨٪؜

آجيل ماكاداميا

آجيل ماكاداميا حاوى مواد مغذى مى باشد و منبع بسيار خوبى از چربى اشباع نشده اشباع شده است و به سلامت قلب كمك مى كند

طبق تحقيقات رژيم غذايى هايى كه سرشار از آجيل ماكاداميا هستند كلسترول كلى و كلسترول LDLبد را در افرادى كه داراى كلسترول بالايى هستند كاهش مى دهد.

آجيل ماكاداميا ابتلا به بيمارى هاى قلبى از جمله استرس اكسيداتيو را كاهش مى دهد.

يک وعده آجيل ماكاداميا ٢٨گرم

كالرى ٢٠٠

چربى ٢١گرم

پروتىين ٢گرم

كربوهيدرات ٤گرم

ويتامين اى ١٪؜

منيزيم ٩٪؜

فندق

فندق حاوى مواد مغذى مى باشد . فندق اثرات زيادى بر فاكتورهاى خطر بيمارى قلبى دارد. فندق كلسترول كلى و كلسترول بد و ترى گليسيريد را كاهش مى دهد و باعث كاهش التهاب مى گردد.

رژيم هاى غذايى فندق به كنترل سطح كلسترول خون كمک مى كند و ميزان ويتامين E در خون را افزايش مى دهد.

يک وعده فندق ٢٨گرم حاوى

كالرى ١٧٦

چربى ٩گرم

پروتئين ٦گرم

فيبر ٣.٥گرم

ويتامين ٣٧٪؜

منيزيم ٢٠٪؜

 

بادام زمينى

بادام زمينى آجيل درختى نيستند و متعلق به خانواده حبوبات هستند همچنین داراى مواد مغذى مى باشد.  بادام زمينى خطر ابتلا به بيمارى قلبى را كاهش مى دهد.

افرادى كه در طول هفته از كره بادام زمينى استفاده مى كنند ميزان ديابت نوع ٢آن ها پايينتر است و همچنين ميزان آسم و بيمارى آلرژيک را در كودكان مادرانى كه در هفته هاى اول باردارى كره بادام زمينى مصرف مى كنند كاهش مى دهد.

يک وعده بادام زمينى ٢٨گرم حاوى:

كالرى ١٧٦

چربى ١٧گرم

پروتئين ٤گرم

كربوهيدرات ٥گرم

فيبر ٣گرم

ويتامين اى ٢١٪؜

منيزيم ١١٪؜

خواص بادام زمینی

             خواص بادام زمینی

 

آجيل ها يكى از سالم ترين خوراكى ها مى باشند كه حاوى مواد مغذى ضرورى هستند.

استند فروشگاهی مخصوص آجیل

زیبایی فروشگاه و تجهیز بودن آن در جذب مشتری بسیار مهم است.

استند های فروشگاهی آکاربو به دلیل داشتن درپوش محافظ از ورود هرگونه عوامل بیماری زا به داخل محصولات جلوگیری میکند. همچنین با استفاده از شیرهای خروجی، خارج کردن محصول از درون مخازن بدون دخالت دست صورت میگیرد.

استند فروشگاهی آجیل

             استند فروشگاهی آجیل

پست های توصیه شده

یک نظر بدهید

0
انتقال به واتساپ
1
سلام
برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید