خواص انواع برنج

  برنج از مهم ترین غلات و ماده غذایی جهان است که برنج سفيد رايج ترين نوع آن است . اين ماده غذايى پرمصرف خواص و عوارضى براى بدن دارد. یکی از قدیمی ترین دانه های غلات برنج  (Oryzasativa) حداقل [...]

خواص نخود فرنگى

  نخود فرنگی سرشار از ویتامين های  B6 وB2 است که همه این ویتامین‌ها برای سوخت و ساز چربی، پروتئین و کربوهیدرات نياز است. نخودفرنگى منبع غنى از آهن و موادمعدنى براى پيشگيرى بسیاری از بیماری [...]

خواص کدو سبز

کدو سبز به عنوان يكى از صیفی جات  كنار طالبى، ملون، و خیار در گروه و خانواده Cucurbitaceae قرار دارد. كدو سبز از لحاظ علم گياه شناسى بيشتر به عنوان نوعى سبزيجات شناخته شده است اما به عنوان ميوه [...]

جلوگيرى از حشره زدن حبوبات با بکار بردن ترفندهاى خانگى

جلوگیری از حشره زدن حبوبات با روش‌های ساده‌ای مانند نگهداری در محل هاى خنک و خشک بهترين روش نگهدارى حبوبات است. استفاده از نمک، فریز کردن حبوبات به مدت چند روز، استفاده از میخک و سير نیز از دیگر [...]

خاصیت اسفناج (قسمت دوم)

  فولات و ميزان بالاى اسيد فوليک در اسفناج براى سلامتى جنين مفيد است و به كاهش خطرات مربوط به شكاف كامى جنين كمک مى كند. وجود ويتامين A در اسفناج به رشد و بهبود شش جنين كمک مى كند. اسفناج [...]

خاصیت اسفناج (قسمت اول)

  اسفناج سرشار از فیبر است و تقریبا دو برابر دیگر سبزیجات فیبر دارد. اسفناج حاوی مقادیر زیادی آهن است. اسفناج سرشار از ویتامین C ، ویتامین E ، سلنیوم ، منگنز و بتاکاروتن است که همگی از آنتی [...]

خواص لوبيا سبز تازه براى سلامتى و عوارض و مضرات آن

لوبيا سبز منبعى از انواع ويتامين ها و فيبر است كه از خواص زيادى برخودار است . مصرف آن براى بانوان در دوران باردارى بسيار مفيد است زیرا  لوبيا سبز داراى انتى اكسيدان میباشد. لوبيا منبع خوبى از [...]

خواص لپه در طب سنتی

لپه دانه ‌ای پوست کنده شده و خشک است که در دسته حبوبات قرار می‌گیرد و ارزش غذایی فراوانی دارد. بیشترین مصرف لپه در ایران است. لازم است بدانيد از دانه هاى گياهان ديگرى چون نخود فرنگى و نخود معمولى [...]

برگه  16  از  27
0
انتقال به واتساپ
1
سلام
برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید