خواص انواع برنج
برنج از مهم ترین غلات و ماده غذایی جهان است که برنج سفيد رايج ترين نوع آن است . اين ماده غذايى پرمصرف خواص و عوارضى براى بدن دارد. یکی از قدیمی ترین دانه های غلات برنج (Oryzasativa) حداقل [...]
برنج از مهم ترین غلات و ماده غذایی جهان است که برنج سفيد رايج ترين نوع آن است . اين ماده غذايى پرمصرف خواص و عوارضى براى بدن دارد. یکی از قدیمی ترین دانه های غلات برنج (Oryzasativa) حداقل [...]
نخود فرنگی سرشار از ویتامين های B6 وB2 است که همه این ویتامینها برای سوخت و ساز چربی، پروتئین و کربوهیدرات نياز است. نخودفرنگى منبع غنى از آهن و موادمعدنى براى پيشگيرى بسیاری از بیماری [...]
کدو سبز به عنوان يكى از صیفی جات كنار طالبى، ملون، و خیار در گروه و خانواده Cucurbitaceae قرار دارد. كدو سبز از لحاظ علم گياه شناسى بيشتر به عنوان نوعى سبزيجات شناخته شده است اما به عنوان ميوه [...]
جلوگیری از حشره زدن حبوبات با روشهای سادهای مانند نگهداری در محل هاى خنک و خشک بهترين روش نگهدارى حبوبات است. استفاده از نمک، فریز کردن حبوبات به مدت چند روز، استفاده از میخک و سير نیز از دیگر [...]
یکی از رسوم ایرانیان در ایام عید ، پذیرایی از مهمانان با شیرینی و آجیل است. بنابراین آجیل يك عضو جدا نشدنی در دید و بازدیدهای عید نوروز است. قبل از خرید آجیل شب عید، باید به بهترین و بدترین نوع [...]
این دانه سبز، سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، انواع ویتامینها و اسیدفولیک میباشد. شكی نیست كه باقلا یكی از محبوب ترین حبوبات ایران به شمار مى رود طعم، بو و مزه آن به خصوص اگر با [...]
درباره آدامس از خيلى سال هاى پيش آدامس در میان مردم باب شده است. آدامسهای اولیه از شیرهی درختانی مانند صنوبر ساخته میشدند اما بیشتر آدامسهای امروزی از لاستیک مصنوعی ساخته [...]
فولات و ميزان بالاى اسيد فوليک در اسفناج براى سلامتى جنين مفيد است و به كاهش خطرات مربوط به شكاف كامى جنين كمک مى كند. وجود ويتامين A در اسفناج به رشد و بهبود شش جنين كمک مى كند. اسفناج [...]
اسفناج سرشار از فیبر است و تقریبا دو برابر دیگر سبزیجات فیبر دارد. اسفناج حاوی مقادیر زیادی آهن است. اسفناج سرشار از ویتامین C ، ویتامین E ، سلنیوم ، منگنز و بتاکاروتن است که همگی از آنتی [...]
لوبيا سبز منبعى از انواع ويتامين ها و فيبر است كه از خواص زيادى برخودار است . مصرف آن براى بانوان در دوران باردارى بسيار مفيد است زیرا لوبيا سبز داراى انتى اكسيدان میباشد. لوبيا منبع خوبى از [...]
لپه دانه ای پوست کنده شده و خشک است که در دسته حبوبات قرار میگیرد و ارزش غذایی فراوانی دارد. بیشترین مصرف لپه در ایران است. لازم است بدانيد از دانه هاى گياهان ديگرى چون نخود فرنگى و نخود معمولى [...]