فواید میوه خشک و شرایط نگهداری از میوه خشک

یکی از تنقلاتی که میتوان به عنوان میان وعده استفاده کرد میوه خشک است. میوه خشک میان وعده ای بسیار سالم برای رفع گرسنگی است که فواید بسیاری نیز دارد. اگر میوه خشک در شرایط خوبی نگهداری شود میتواند برای طولانی مدت نگهداری و مصرف شود. میوه خشک بهترین جایگزین برای میوه تازه در خارج از فصل آن میباشد. تمام مواد مغذی ای که درمیوه تازه وجود دارد، در میوه خشک هم حفظ میشود. میوه خشک سرشار از مواد معدنی ، فیبر و ویتامین میباشد اما باید دانست که هنگام خشک شدی مقداری ویتامین c از دست میدهد.

انواع میوه خشک و ارزش غذایی آن

بسیاری از میوه ها قابلیت اینکه خشک شوند را دارند. بهتر است خودتان سعی کنید که در منزل میوه را خشک کنید اما اگر قادر به انجام این کار نبودید، از فروشگاه هایی که مورد اطمینانتان هستند و به نحو احسن آن را نگهداری میکنند، خریداری کنید زیرا میوه خشک فاسد باعث مسمومیت میشود.

بیشترین و رایج ترین میوه خشک، کشمش است که استفاده های زیادی دارد. بعد از کشمش میتوان به آلبالو خشک ، زرد آلو خشک ، سیب خشک ، آلو خشک ، آناناس خشک و … اشاره کرد.

میوه خشک

میوه خشک

در ادامه مطالب به ارزش غذایی انواع میوه خشک ها میپردازیم.

کشمش

افرادی که قصد کاهش وزن را دارند میتوانند هنگامی که احساس گرسنگی میکنند، از کشمش که از خشک شدن دانه های انگور بدست می آید استفاده کنند. همچنین کشمش جایگزین مناسبی بجای قند همراه چای میباشد. کشمش حاوی فیبر و پتاسیم است که مصرف روتین آن باعث کاهش قند خون و کلسترول بدن میشود.

سیب خشک

یکی از کم کالری ترین میوه خشک ها، سیب خشک است. که جزء سالم ترین میان وعده ها شناخته شده است. سیب خشک حاوی پروتئین ، فیبر ، انواع ویتامین ها ، مس ، منیزیم ، سلنیوم و آهن میباشد.

زردآلو خشک

یکی از محبوب ترین میوه های خشک، زردآلو خشک یا برگه زردآلو است. فوایدی که در برگه زردآلو وجود دارد کم نظیر است. از برگه زردآلو برای خون سازی در بدن استفاده میشود همچنین از مبتلا شدن به بیماری فشار خون بالا، افزایش ناگهانی فشار خون ، کلسترول و حتی قند خون جلوگیری میکند. همچنین برای بهبود گوارش بهترین درمان است.

انجیرخشک

متاسفانه انجیر جزء میوه هایی است که در همه فصول در بازار وجود ندارد اما جایگزین آن میتوان از انجیر خشک استفاده کرد که ماده ای بسیار مغذی برای خانم های باردار میباشد زیرا دارای اسید فولیک بالایی میباشد.

انجیر خشک- میوه خشک

انجیر خشک- میوه خشک

شرایط نگهداری میوه خشک

برای فرآیند خشک کردن میوه ها، ممکن است از مواد نگهدارنده و شیمیایی استفاده کنند که برای بدن مضر است. اما بعضی میوه ها از مواد نگهدارنده برای خشک شدنشان استفاده نمیکنند. که باید حتما در جای خنک و محفظه ای بسته نگهداری شوند تا از هجوم حشرات در امان بمانند که ما به شما استند های مکانیزه آکاربو را پیشنهاد میکنیم که دارای محفظه های بسته و درپوش هستند.

میوه خشک - استند آکاربو

میوه خشک – استند آکاربو

رطوبت باعث کپک زدگی میوه خشک میشود پس بهترین وسیله برای نگهداریشان استند های آکاربو میباشد. اگر میوه خشک در معرض نور آفتاب قرار بگیرد ، باعث تغییر رنگ و کاهش کیفیت آن میشود.

پست های توصیه شده
نمایش 2 دیدگاه
    ترک بک ها

    یک نظر بدهید

    0
    انتقال به واتساپ
    1
    سلام
    برای ارتباط با مشاور آکاربو از طریق واتساپ بر روی آیکون پایین کلیک کنید