خواص و فوايد ميوه بلوط
میوه بلوط خواص و فواید بسيارى دارد همچنین برگ و گل بلوط برای درمان برخی از بیماری ها بسیارمفيد است. خواص و فواید بلوط و عوارض جانبی آن برای سلامت بدن بلوط از ارزش غذايى [...]
میوه بلوط خواص و فواید بسيارى دارد همچنین برگ و گل بلوط برای درمان برخی از بیماری ها بسیارمفيد است. خواص و فواید بلوط و عوارض جانبی آن برای سلامت بدن بلوط از ارزش غذايى [...]
شیره خرما دارای خواص و مزایای بسیاری است و از ارزش غذايى بالايى برخوردار است . البته شیره خرما یک ماده غذایی بسیار مقوی است كه به سلامتى و درمان بسيارى از بیماری ها کمک مى [...]
حلوا ارده یکی از مواد غذایی پرخاصیت است که بيشتر در وعده صبحانه مورد استفاده قرار مى گيرد حلوا ارده همچنین سرشار از پروتئین و ویتامین ها می باشد و ارزش غذایی بالایی دارد. حلوا ارده بهترين غذا [...]
این نوع از میوه ها از گذشته ها درطب سنتی مورد استفاده قرار گرفته است. زالزالک حاوى مواد مغذی مانند آنتوسیانیدین و پروانتوسیانیدین میباشد. زالزالک ها دارای آنتی اکسیدانی می باشند که دیواره های [...]
شاید با تغییر فصل به تابستان و تعطیلات تابستانی افراد به نوع تغذیه خود فكر نكنند. تغذیه سالم در تابستان با توجه به تغییر آب و هوا از اهميت بالايى برخوردار است. نکاتی [...]
خرمالو داراى طبعى گرم است بنابراین از این لحاظ مصرف باید دقت كنيد. مصرف بيش از حد این میوه با معده خالی توصیه نمی شود و بهتر است بعد از غذا مصرف شود. ویتامین ها و مواد معدنی [...]
خواص رب انار به طورى است كه در بدن معجزه مى كند. مصرف رب انار خواص بسیاری برای سلامت بدن ،كاهش وزن و چربى سوزى دارد. به همین علت استفاده از رب انار در سبد غذايى می تواند به سلامتى بدن كمک كند. [...]
انگور به عنوان ملکه میوه ها شناخته مى شود و به سه نوع براساس رنگ قرمز، سبز، و سیاه آبی تقسيم بندى می شود. این میوه لذیذ نه تنها مزه خوبی دارد بلکه بسیار مفید وسرشار از ویتامین Cاست. انگور شکر [...]
سیر داراى خواص و فوايد بسيارى است که با دانستن فواید آن شاید خود را مجبور به استفاده از آن در هر وعده غذایی بکنید. در برخی موارد هم باید در مصرف سیر احتیاط کنید. مصرف سیر در طول تاریخ [...]
سبزیجات دارای فیبر و ویتامین c هستند که برای سلامتی ما فواید بسيار زيادى دارند. از خواص سبزیجات مختلف میتوان به تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگيرى از سرطان اشاره کرد. در سبزیها انواع [...]
بسيارى از غذاها و خوراكى ها سرشار ار ترکیبات موثرى هستند که خطر ابتلا به سرطان را كاهش مى دهند . آنچه مصرف مى شود می تواند به بسیاری از جنبه های سلامتی شما از جمله خطر ابتلا به بيمارى هاى قلبى [...]